![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Split File
Poate ma lamureste cineva: exista vreun soft (de preferat free) cu ajutorul caruia sa pot "sparge" un fisier video in 2 sau mai multe fisiere de dimensiuni mai mici? De exemplu: Se da un fisier video (.mkv) in valoare de 8GB. Doresc ca soft-ul sa poata "sparge" acest fisier in 2 fisiere de cate 4GB fiecare, pentru a le putea scrie pe fiecare pe cate un DVD (fara a pierde din calitate and stuff). Am incercat varianta WinRAR dar mananca destul timp (chiar si cand setez "Store" la "Compression Method"). | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Intr-adevar HJ-Split aduce a ceea ce cautam. Insa m-ar fi ajutat mult daca, dupa ce fisierele au fost split-ate, as fi putut rula fisierul video direct. Adica: presupunem ca am separat un fisier video de 8GB in 2 de cate 4GB. Si WinRAR-ul si HJ-Split formeaza fiserele de cate 4GB sub forma de arhiva. Pentru a le putea vizualiza trebuie, mai intai, sa le dezarhivez. Ar fi fost de mare ajutor daca as fi gasit un soft care sa-mi sparga fisierul video in alte 2 fisiere mai mici direct in formatul video respectiv, nu sub forma de arhive. Multumesc pentru ajutor. Last edited by zerobarat; 06-11-2009 at 10:30.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |