![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| client de torrent care sa mi permita sortarea torrenturilor
exista vreun client de torrent care sa mi permita organizarea fisierelor pe categorii?adica taskurile de muzica sa le am separat,filmele la fel samd.de exemplu cum sunt finished downloads,active,inactive.macar sa mi permita sortarea dupa trackerele de pe care trag.
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
utorrent...chiar si inainte sa-l adaugi faci label
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
ms mult trebuie sa fac vreo setare in plus fata de ce e default la utorrent sa-mi aloce mai multa banda pt download si upload?sau sa nu mi afecteze prea mult viteza cu care se incarca paginile.pentru ca trag foarte multa muzica si nu vreau daca se poate sa mi ia prea mult din viteza de trafic in browser.
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |