Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2009, 01:49   #1 (permalink)
vLD
In Search of Sunrise

vLD's Avatar

KT-600A

Salutare.

Am o problema cu instalarea windowsului pe un hdd WD160GB pe ATA , l-am conectat la pc acu cateva ore si nu pot sa instalez windows xp sp2 sau sp3 pe el , primesc bsod`uri si multe erori de copiere , am vrut sa-i dau chkdsk si n-am reusit pentru ca isi incarca toata configuratia si da BSOD cu alta eroare ,
pana acuma aprimit erorile astea 0x000007B si 0x0000050 + erori la copierea fisierelor pe HDD , prima oara a ajuns pana la 50% sa copieze fisiere pe el si dupa aia imi zicea ca-s corupte sau ca cd-ul e stricat , am schimbat cd-urile si aceleasi erori le primesc . Am scanat ramul si n-are nici o problema. Chiar nu stiu de unde atatea erori pe un hdd. As dori niste solutii pentru problema asta. O seara buna. Puteti sa puneti tot felul de intrebari sau sa veniti cu alte idei , care a avut placa asta de baza sa ma ajute ca o arunc , daca e hdd-u il pot schimba , am mai incercat cu un seagate de 80GB tot pe ATA si primeam erori la copiere + bsod.

metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com

vLD is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 11:52   #2 (permalink)
Registered User

rowger's Avatar

Vezi ca placa de baza, daca e mai veche, s-ar putea sa nu suporte SATA2, si atunci trebuie sa pui un jumper pe HDD sa-l limitezi la SATA1. Am avut si eu problema asta cu o placa de baza din 2006 - chipset i865, parca.

rowger is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 12:27   #3 (permalink)
vLD
In Search of Sunrise

vLD's Avatar

Quote:
Originally Posted by rowger View Post
Vezi ca placa de baza, daca e mai veche, s-ar putea sa nu suporte SATA2, si atunci trebuie sa pui un jumper pe HDD sa-l limitezi la SATA1. Am avut si eu problema asta cu o placa de baza din 2006 - chipset i865, parca.

Din pacate nu am sata 2 pe ea si nici pe SATA1 nu tin hdd-u , il tin pe IDE , nu pot sa instalez windowsul si mai nou cand apare chestia cu "Setup is Starting Windows" primesc un bsod cu eroarea 0x0000050 , am probat fiecare piesa in parte si sunt ok , ramane placa de baza , cred. Nu stiu ce sa mai fac.

metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com

vLD is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules