![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| KT-600A
Salutare. Am o problema cu instalarea windowsului pe un hdd WD160GB pe ATA , l-am conectat la pc acu cateva ore si nu pot sa instalez windows xp sp2 sau sp3 pe el , primesc bsod`uri si multe erori de copiere , am vrut sa-i dau chkdsk si n-am reusit pentru ca isi incarca toata configuratia si da BSOD cu alta eroare , pana acuma aprimit erorile astea 0x000007B si 0x0000050 + erori la copierea fisierelor pe HDD , prima oara a ajuns pana la 50% sa copieze fisiere pe el si dupa aia imi zicea ca-s corupte sau ca cd-ul e stricat , am schimbat cd-urile si aceleasi erori le primesc . Am scanat ramul si n-are nici o problema. Chiar nu stiu de unde atatea erori pe un hdd. As dori niste solutii pentru problema asta. O seara buna. Puteti sa puneti tot felul de intrebari sau sa veniti cu alte idei , care a avut placa asta de baza sa ma ajute ca o arunc , daca e hdd-u il pot schimba , am mai incercat cu un seagate de 80GB tot pe ATA si primeam erori la copiere + bsod.
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vezi ca placa de baza, daca e mai veche, s-ar putea sa nu suporte SATA2, si atunci trebuie sa pui un jumper pe HDD sa-l limitezi la SATA1. Am avut si eu problema asta cu o placa de baza din 2006 - chipset i865, parca.
__________________ [ipocrit]Nu vă mai irosiţi viaţa în faţa calculatorului![/ipocrit] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Din pacate nu am sata 2 pe ea si nici pe SATA1 nu tin hdd-u , il tin pe IDE , nu pot sa instalez windowsul si mai nou cand apare chestia cu "Setup is Starting Windows" primesc un bsod cu eroarea 0x0000050 , am probat fiecare piesa in parte si sunt ok , ramane placa de baza , cred. Nu stiu ce sa mai fac.
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |