![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| urgent pls
deci am o placa video de cacat unh geforce 2 mx 400 64 ram , acum care este problema merge bine de fapt a mers dar aseara am pus sistemul cand am pus kiturile sa blocat , am scos kiturile am adus altele si le-am pus la fel , am pus placa mea pe alt computer si merge de rupe , apoi ma gandesc ca ar fi agp busit dar am si pus alta placa de 4 mega si aia merge tot pe agp asa ce sa fac un test ca sa vd ce trebuie sa imi schimb mersi mult
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
deci chiar as vrea sa te ajut... problema este ca desi am avut bunavointa sa citesc de 3 ori postul tau, recunosc ca n-am inteles o iota... editeaza-l, mai pune niste puncte pe unde consideri tu ca se termina propozitiile, mai corecteaza cateva greseli gramaticale si apoi poate o sa intelegem si noi ce vrei... sau textul e corect, doar ca iti trebuie un decodor special de care eu nu stiu?!
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
legenda: kit = driver. deci omul a pus driverii si i se blocheaza la instalarea lor.A pus placa in alt comp si a mers.A pus alta placa in compul lui si a mers. ah, si toate astea probabil ca se intampla dupa ce a facut faza cu upgradeul de driveri. Care stiti, spuneti.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pai daca a facut upgrade la driveri sa le puna pe alea vechi la loc sau mai bine eu in locul lui incercam sa elimin driverii de tot istalam unii generici dupa care reinstalam ultimii driveri care sunt disponibili ( sau varianta ultii driveri stabili care au functionat ) In ultima instanta din pacate un reinstal de win ( ar trebui sa fie specificat ce versiune este folosita ) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
si eu am inteles cam greu, dar ma rog, ideea de baza am prins-o. fa cum s-a zis mai sus, si eu as opta pentru un reinstall de windows. la fel am avut si eu probleme dupa ce am schimbat voodoo-ul meu banshee cu gf 2 mx 400. figuri la greu nene. apoi am reinstalat win-urile (98se + xp) si mi-a mers perfect. incearca asa. daca nu, incearca sa scazi agp-ul din bios, daca e pe 4x sa-l pui pe 2x si sa vezi ce iese. daca nici asa nu merge, atunci mai da-ne detalii, poate avem si alte solutii ok? bafta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
deci scuzati-mi scrisu e dupa 2 nopti nedormite , asa sa va explic din nou pun geforce + drivere se blocheaza fac format c: pun din nou geforce + driverele de pe cd si the same , adica se blocheaza , pun alta placa merge apoi pun geforce pe alt computer si ala merge , treaba este ca atunci cand o pun la mine crapa deci ce se poate intampla
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Speram ca ai reusit sa te culci (desi, noi astia de pe aici nu prea dormim noaptea) si acum, fresh, ne faci si surpriza de a ne spune ce blestemat de OS iti mananca tineretea ? Ba, o curiozitate, aproape feminina, ma indeamna sa te rog sa ne spui ce MB ai, ce Detonator ai pus (daca de el e vorba), daca folosesti - pentru igiena personala - Detonator Distroyer (sigur dand format C:, nu mai e cazul, dar viata e lunga). | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |