![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Demo-uri tehnologice
Daca stiti cumva niste site-uri cu demouri frumoase ,nu va sfiiti sa le impartiti si cu altii.Am luat demo-ul baietilor de la fukt (dei cu jocul Spitalul) si e dragut...(nu prea au legatura scenele intre ele ...dar e ok) .Deocamdata sunt in cautari si eu asa ca in afara de www.fukt.ro nu prea mai am altele....
__________________ "This is your life....It doesn't get any better than this..." - Fight club "Umbla vorba,ca-mi terorizez femeia,am dubla personalitate si-o dezvolt pe-a treia." - Parazitii | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Uite, de exemplu, castigatorul competitiei de 64k de la Assembly 2002: http://xfiles.mbnet.fi:8080/asm02/in...ish_by_AND.zip Kinda nice, if you ask me.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Multumesc Mike.Acum m-am apucat de el. Evil ( ) nu e nevoie sa fi asa violent.Am dat search , si cele mai valalbile lucruri le-am gasit la www.nvidia.com , cu niste demo-uri chiar sf. Mi-e mult mai usor sa dau search decat sa ma pun cu oameni rai (pardon zei...) , dar pe site nu imi spune nimeni cat de bune sunt demo-urile sau daca merita atentia.Ce rost ar mai avea forumurile daca toata lumea ar da search ...nu crezi?Mersi oricum.
__________________ "This is your life....It doesn't get any better than this..." - Fight club "Umbla vorba,ca-mi terorizez femeia,am dubla personalitate si-o dezvolt pe-a treia." - Parazitii | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
AAAAAAA!!!!Mike, super misto chesti aia! BETON cu BE mare.... . Mai vreau.....Ma duc acum la fun labs ca am gasit pe un cd-eu mai vechi un demo ca plug=in pt winamp.Sa vad ce mai gasesc.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am mai gasit cateva in afara de cele de la nvidia: - www.glexcess.com/files.htm -asta e un benchmark de open gl dar are si un demo misto http://telecharger.01net.com/windows...o_maker_video/ astae un site frantuzesc cu link-uri catre demouri si niste filmulete (ultima reclama la Nike,budweiser,si alte alea). Si am mai gasit un demo misto pe un cd-u de la xtrempc nr 13 parca de la funlabs,care e si demo separat si functioneaza si ca plug-in de winamp. Si cam atat.... .Daca mai gasiti ceva mai postatisi voi aici.Am incercat sa intru pe ftp de unde e demoul de la mike dar nu ma lasa animalele...... .
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |