![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| drivere de sunet SiS 7012 pe XP
Bah mi'am pus in epoca de piatra XP'ul da al dracu' sa fie daca avea drivere de sunet pt. SiS 7012'u' meu (ECS K7S5A) si m'am uitat pe net si am gasit vid existential in legatura cu treaba asta. Apoi, dupa o perioada de timp care s'a incheiat ieri am gasit la galbejiti pe site (dah, made in .tw) drivere de sunet pt. XP, da' ce'am tampit sa stau sa'mi pun iara XP'u sa vad daca merge sunetu? Da faza e ca vreau neaparat sa mi'l pun ca mi s'a luat pana in gat de cate ori s'a phootoot 98'u, mi s'a acrit, rau de tot, vreau ceva stabil nene. Asa si ce ziceam e ca oricum n'am sa va povestesc ce probleme am avut pana acuma cu chinuiala torturii de instalare precedenta a XP'ului (lol, nu ca ar necesita cine stie ce sclipire de geniu, da parca hardware'ul meu a fost construit impotriva XP'ului pur si simplu... sau o fi black magic... hiii shit am uitat... I got a black magic woman) va dau doar un exemplu, aveam 98 pe o partitie si am vrut sa pun XP'u pe alta, s'a instalat si la prima resetare mi'a inversat cretinu partitiile intre ele si apoi nu mai boota, ca deh, intr'o parte s'a gandit sa inverseze partitiile, dar apoi... cine sa tina minte daca sunt inversate sau nu? MA'SA! Ahem... si din cauza asta a trebuit sa ma chinui sa le formatez pe'amandoua. Da' credeti ca mergea? Nu vedea decat o partitie cu FDiskul, si aia pe jumatate, si in plus cica era FAT 12! Ahem... am zis FAT 12... 12... ce e aia? Ei stie... ei trebuie sa se pricepe... Micromortii lor si a mamelor lor. In fine deci intrebarea e daca are careva Win XP pe un computadore cu chipset de sunet integrat SiS 7012 si daca ii merg driverele astea noi de la ei de pe pagina. Sau whatever, orice driver, numai sa stiu daca functioneste.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
De ce nu incerci sa instalezi un Win2k Pro? Eu am instalat la un prieten care are K7S5A ver. 3.0 si ii merge sunetul cu driverele de pe cdul placii de baza. Sau a mers ca si-a pus o placa de sunet pe PCI acum. Dar ideea e ca in w2k merge. Avea unele probleme in Quake3, dar in majoritatea aplicatiilor mergea ok.
__________________ The gods only go with you if you put yourself in their path. And that takes courage. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Finca... si 2ooo'u mi'a facut probleme. L'am instalat odata si la prima resetare de control pur si simplu n'a vrut sa buteze computadore, nu mai tin minte ce zicea ca'i lipseste (bomboane etc.). Si n'a mers sa'l fac in nici un fel, a trebuit sa sterg partitiile si sa le fac la loc. Asta a fost experienta mea cu 2K, mersi frumos. XP'u' chiar daca a facut gat, la a 5'a instalare am reusit sa'l ciocanesc bine ca sa intre, da' cand colo no sound. Si d'aia intrebam de sound pe XP. Anyway... cand o sa'mi iau hard nou o sa incerc si 2K.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Instalarile de Win2k si WinXP sunt identice pana la un anumit punct, deci nu vad ce probleme majore poate sa iti creeze. Doar daca incerci cine stie ce kituri crackuite. Daca pui de pe cd "original" si bagi si cd key merge brici. Am instalat de mai multe ori ambele sisteme de operare pe mai multe configuratii si nu mi-au facut figuri niciodata. Baga un PM si iti mai dau ceva detalii cum sa obtii kit de win2k bun. PS: daca tu est cel care tot trimite imagini la XPC - nice work .
__________________ The gods only go with you if you put yourself in their path. And that takes courage. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mersi pt intentia de ajutor, dar kiturile's bune. Niste amici le'au instalat si au fost absolut OK. Problemele pe care le'am avut eu cu XP'ul (cu 2ooo am zis deja) au fost de genul blocari bizare in diverse faze ale instalarii si (asta inainte sa formatez hardu cu installerul de la XP) dupa primul reset during install, NTLDR not found desi totul mersese cum trebuie. De blocari am scapat scotand diverse din BIOS, dar totusi nu mi s'a parut prea logic, in sensu ca n'am gasit legatura intre ce am dezactivat si blocarile alea. PS lol mersi da, io's ala
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Luat hard, formatat alea alea, instalat XP (rulz), acum sunt la 95% cu descarcatu driverelor de sunet. I'll be back sewn. [edit] Workin' fine and dandy thank yee.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. Last edited by Max the Fire Raven; 16-08-2002 at 15:29.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |