![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Scriere cd-uri
Scuze ca nu am stat sa mai caut alte thread-uri pe tema asta. Tocmai am facut rost de un writer teac si am de scris cateva cd-uri. Dar ceea ce nu stiu sa fac e sa scriu o imagine de linux Slackware cu extensia .iso . Cum o scriu folosind WinOnCd astfel incat sa fie cd-ul boot-abil ca sa pot instala Linux-ul?
__________________ .::Life is just another game. Play it cool. All the time::. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
daca cd-ul pe care vrei sa il copiezi este deja bootabil, atunci cand faci imaginea sa si o scrii pe alt cd, cd-ul nou creat va fi si el bootabil, la randul sau. deci nu trebuie sa te ingrijoreze asta. deci poti scrie linistit. dar din cate am inteles eu, tu ai deja imaginea in format .iso. winoncd nu stie parca de iso, deci foloseste nero burning rom. file/burn image.. si dai scroll pana ajungi la fisierele cu extensia iso, apoi write cd. si gata! bafta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Sau...
Sau foloseste B`s Recorder gold. Pt copiere de pe un cd pe altul e f bun,chiar daca nu ai 2 drivere.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |