![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| A aparut Winamp 3 Final
Deci pentru cei ce nu stiu inca a aparut Winamp 3 Final . 3 mega si ceva .. Parerea mea este ca inca nu este pregatit pe deplin sa ia locul winampului v 2 Nu mi'a facut nici un fel de probleme dar are cate lucruri care lipsesc fata de v2 una chiar pe care o foloseam foarte des si anume export playlist to html de exemplu . Ramane sa vedem cum evolueaza .... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
acum il iau. oricum n-o sa ia locul winamp-ului 2.80 ceva timp de acum incolo.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
NEWER THAN NEW Nullsoft Winamp3 Released 8.8.2002 check www.winamp.com l-am luat in ziua in care a aparut. vezi threaduri update-uri de softuri utile de la Software.
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
vad ca nu o sa faca nimic aia cu versiunea 3. tot la 2.80 ramanem. right guys?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Interfata - cam stinky... Noutati: prea putine. Parca mananca mai putin procesor. Merge bine. Totusi, parca imi pare rau dupa 2.80... Ia sa-l pun la loc!...
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
nu mai merge quick find in playlist (J). care dracu tasta e acum ca nu am ochit-o la keyboard shortcuts?
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
mda, ma apucasem sa citesc historyul ![]() da oricum era mai marfa cu j ![]() oricum sunt cam dezamagit... video playbackul e foarte buggy. mai fac niste experimente... are multe de dovedit pana o sa-l inlocuiasca pe ol' trusty winamp280
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
god, te tund daca mai dai cu vorbe d-astea aiurea ![]() F3 face sa apara quick search-u, DAR ... 1. doar daca e activa fereastra de playlist ... shi cum in winamp3 nu mai merge ctrl+tab sau ceva similar ... tzeapa 2. dupa ce ai gasit ceva cu f3 ... tot cu mousu trebe sa dai play ![]() ah ... shi daca e deja deshis quicksearch shi eshti pe playlist, daca apeshi F3 nu face focus pe rahatu ala ... trebe sa il ascunzi shi sa-l afishezi iar ca sa primeasca focus ... bliah ps: foarte cool in schimb e figura cu skinurile: xml + maki (c like language \o/ )
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Mdea... Am constatat si eu chestia asta. Interesant...
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
L-am bagat si eu acum cateva minute si per total imi place,desi ii cam lipsesc niste optiuni (care erau in vers. mai vechi!!!)...In schimb mie mi s-a parut ca se aud mai bine (mai clar) mp3-urile pe vers. asta.... oarecum off-topic: Exista pe lumea asta vreun player-soft mp3 care sa afiseze pozele .jpeg din tag (optiune care am vazut-o doar in Tag&Rename ultima vers..)? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
probabil ca Media Player stie...
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |