![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| M-am tampit? EvilCHELU si Oby One mi-au explicat timp de 30 de minute cum sa deschid cu adobe photoshop 5.5 un gif (fisier imagine in general) aflat undeva in infinitatea internetului. mai exact, amandoi sustin ca din photoshop daca dai file/open si in fereastra aia la "filename" scrii linkul catre gif, photoshop va deschide fisierul cu pricina. amandoi au zis ca la ei merge. ei bine, la mine nu merge, ba chiar da eroare. de altfel nu prea inteleg cum ar putea sa mearga, dar ma rog.. bag aici si doua poze (muama ce se compreseaza bmp-urile... cred ca le-a adus ace-ul la 1% din marimea initiala), ca sa intelegeti mai bine. poate imi explica si mie cineva unde gresesc? sau fac astia misto de mine? Oby a zis ca merge si cu notepadul sa fac treaba asta - pentru un fisier text of course - dar si acolo dau de aceeasi eroare.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
hmmm... sa intreb altceva... sambadea pe aici care are 98 si ii merge treaba? se pare ca xp (Oby One) si 2000 (EvilCHELU) nu au probleme in a intelege ce e cu http:// & stuff... [offtopic]ia uitati ce am invatat: © ® ™ ... courtesy of Masi27185[/offtopic]
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |