![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
salutare, n-am mai postat de mult timp... whatever ma intereseaza daca mai are cineva programele care fac Fade intre 2 winamp uri... eu am avut mai demult asa ceva si erau foarte misto asa ca daca gasiti asa ceva , pls reply thx a lot bye
__________________ try to don't get angry on it!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am avut si eu dar de cand au aparut plug-in urile de crossfading, nu mai au rost programele alea .
__________________ "All were blown away by the incredibly emotional work where a plethora of musical worlds collide into a space that somehow explains all the reasons to live, love, lament and simply be alive. Taking the soul-searching, ambient aesthetic of his last artist album, Airdrawndagger, Sasha turns up the volume in these new tracks to expose a passion for understanding the self on a universal level where drum beats, lonely echoes, hooks, guitar strumming and bridges make Sasha's music like no other's." | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Galati |
cauta pe winamp.com la plugins crossfading.gasesti acolo ce te intereseaza.Si in afara de asta, nu-ti trebuie decat un winamp.
__________________ d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |