![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce parere avetzi despre IMesh? | |||
| Rulez! | | 1 | 10.00% |
| Merge.., | | 4 | 40.00% |
| Suckz | | 5 | 50.00% |
| Voters: 10. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Bun...primul meu thread.... Ce parere avetzi despre programul IMesh ? www.imesh.com Eu il folosesc de 1 luna si am gasit absoul tot ce vreau cu el mai putin 1 film... As vrea sa imi spuneti ce parere avetzi despre el si sa postati buguri, minusuri, plusuri... Va multumesc si sper ca o sa fie de folos threadul meu ! Il puteti lua de la dresa de mai sus !
__________________ "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatulm, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."(Mordor Elvish) One ring to rule them all, one ring to find them all, one ring to bring them, and in the darkness bind them (Lord Of The Rings) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mie nu mi-a bagat absoulut nimika, si in plus dk mi-ar baga nu m-ar deranja pt. ca gasesti orice cu el!(orice)
__________________ "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatulm, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."(Mordor Elvish) One ring to rule them all, one ring to find them all, one ring to bring them, and in the darkness bind them (Lord Of The Rings) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Bah nu prea am gasit tot ce mi'a trebuit cu IMeshu -muzica, adica. Si parca sa zic ca merge mai prost decat KaZaA, si la transfer si la conectari. Cretinitatea aia de Bonzi nu mi'a bagat'o pe gat, mi se pare ca ai o optiune sa nu'l instalezi pe undeva acolo. Oricum... RIP. Back to KaZaA.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Oare e din cauza ca eu sunt in canada si voi in romania? Dar totusi ceilaitzi pretenii ai mei au gasit..
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Poate, dar cum se explica ca am unii preteni in bucuresti, cu dial-up, si sunt mult mai multumiti dacat cu kazaa sau alte programe de genul asta?
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am votat "merge" pentru ca doar atat pot spune despre el. incercati sa cautati De-luxe - White horse, melodie super cunoscuta de prin discoteci, remake dupa laid back, si vedeti daca o gasiti. si daca da, poate mi-o trimiteti si mie pe mail ok?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Eu stiu ca sunt nijte mici programele, care iti baga tot felu de reclame si tampenii, si inca ceva..mai face inca ceva..nu stiu sigur...
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu stiu din ce cauza, dar eu din 4 melodii cat am luat cu el pana acum cu toate am avut mici probleme (intreruperi pe parcurs mai bine zis ceva in genul scaderii bruste a volumului sunetului, fasaituri la inceput si uneori la sfarsit).Acum banuiesc ca este de la cei care au melodia, dar parca prea sunt toate cu probleme.
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am lucrat ceva timp in cluburi ca Dj si eram disperat dupa muzica..deci logic dupa programe ...ideea e ca decand a disparut Ag-ul toate copiile astea care se vor a fi un napster sunt degeaba..singurul loc de unde merita sa tragi este dupa mine DC++ mai ales ca transferul e metropolitan si trag si cu 2 Mb/s(fibra rulz )..si ar mai fi kazaa dar pana gasesti ceva mai deosebit mai bine cumperi cd-ul...anyway take a look at Click here
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Am tras azi Al 13lea Razboinic si The Time Machine super ![]() ![]()
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |