![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Caut un program care sa imi inregistreze aberatiile pe care le debitez la microfon direct in format mp3 pe care sa ma lase sa ii setez in prealabil calitatea inregistrarii si alte alea.Stiu ca sunt programe care inregistreaza tot ce trece prin placa audio,dar nu stiu daca le face si mp3,calitate care ma intereseaza in mod special(imi trebuie programul pt cineva care nu are nici o treaba si ma injura daca ii spun ca trebie sa transforme wav-ul in mp3 dupa ce termina de vorbit).Stiti cumva ceva.....?Mersi
__________________ "This is your life....It doesn't get any better than this..." - Fight club "Umbla vorba,ca-mi terorizez femeia,am dubla personalitate si-o dezvolt pe-a treia." - Parazitii | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am rezolvat problema.Pentru cine are nevoie cumva de asa ceva am gasit AAA Real Recorder si My Voice Diary,care fac ce am scris mai sus.
__________________ "This is your life....It doesn't get any better than this..." - Fight club "Umbla vorba,ca-mi terorizez femeia,am dubla personalitate si-o dezvolt pe-a treia." - Parazitii | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
MusicMatch JukeBox de la 6.0 în sus. E foarte usor de folosit...
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |