![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| De ce'mi bipaie Windowsu, ma?
Imi pusei ca tot omu XP'u si cand colo cârnatu' a'nceput sa faca misto de mine -din cand in cand la o apasare de tasta sau de buton de mouse scoate cate un beep scurt din difuzor, aparent fara nici o semnificatie. Daca o fi vreun mesaj secret? Sau poate incearca sa comunice. E cazul sa ma sperii?
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
oby, nu e asta ... al meu scoate sunete de nebun prin difuzor cu toate ca am placa de sunet instalata face la the new mail notification de la outlook shi in rest il mai apuca din cand in cand ... da nu-i nimic ... am cashtile mai mereu pe cap shi aud rar chestiile astea
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
ar cam fi cazul sa scrii la xtrempc, black mail.. ![]() acu on topic, in ce conditii scoate sunetele alea? de nebun asa? mai da detalii...
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Hmmm poate .... Eu am avut placa de sunet scoasa odatqa... si la orice miscare imi beepaia in beeper in loc de boxe.... Cum am pus placa de sunet cum totul a fost okay ... Oricum nu strica sa scoata toate sunetele de la toate actiunile
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Face de nebun, ma. Dar conditionat de intreruperile de la tastatura sau mouse. Adica nu'l apuca singurel fiind. Doar din cand in cand, la apasari de taste sau te buton de mouse. Exemple? Scriu un mesaj exact ca asta si la una dintre apasarile de taste bipaie. Mama lui... ca ma mai si sperie. Sau fac nu stiu ce cu mouse'ul. O data cand am apasat pe LMB a bipait. Evenimentele nu sunt reproductibile sub nici o forma. N'am gasit reteta pana acuma. Da, am instalata placa de sunet si da, am sunetele scoase din schema de sunete. Dar n'are cum sa aiba legatura cu schema de sunete pt. ca bipurile's efectiv aleatoare. LiquidSky> lol, vrei sa faca Dorobat misto de mine? Esti nebun.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
deconecteaza speakerul de pe placa de baza.
|
| | #12 (permalink) | ||
| Mike> vreau sa elimin cauza. Nu ma multumesc decat cu o solutie de nivel jos. Oby> Windowsul este fresh (nici o saptamana si a facut asa de la inceput) Redman> duh, stiam asta. Nu e de la buffer.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
inca o duda ... in noul meu xp de la work ... daca mishc slideru de la volume control, scoate respectivul sunet ... s-au atacat oamenii din birou cand imi ajustam sunetu cu sagetzelele (io aveam cashti, n-auzeam nimic )soo ... grr
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Lol. Daca ma supar il iau la misto cu un sut in tower (e pus pe jos... se bronzeaza) mai ales acum dupa ce a facut misto de mine la mai multe faze. Cre ca o sa fac un topic separat pt ce mi'a facut ca sa vad daca si populatia crede ca e EL nebun, nu eu. Crazy ass silicones
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. Last edited by Max the Fire Raven; 27-08-2002 at 01:17.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Try this: regedit \HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound\ Beep = no ExtendedSounds = no
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
De obicei beep-urile pe care le auzi in situatia ta sunt din cauza ca se umple bufferul de tastatura. Incearca alta tastatura (s-ar putea ca a ta sa nu fie ok) si vezi daca mai face.
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Deci bufferul nu se umple ce naiba asta cu bufferul e sfat pentru prosti pentru ca orice om isi da seama cand are probleme cu bufferul dar eu am raspuns instantaneu practic deci no problem here si in plus face si la mouse dar foarte rar. Il scot din registri mai bine.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |