Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-08-2002, 21:02   #1 (permalink)
Registered User

Post Doua PC-uri si Internet Connection Sharing

Este vorba de doua calculatoare, ambele cu Windows XP Pro instalat. Unul dintre ele, sa-i zicem Server, face parte dintr-o retea (Reteaua 1) si se conecteaza la internet prin protocolul PPP over Ethernet (deci placa de retea pentru Reteaua 1 functioneaza ca un gen de broadband modem, din cite am inteles eu). La calculatorul Server este conectat celalalt calculator (sa-i zicem Guest) prin intermediul altei placi de retea (Server are doua placi de retea). Deci intre Server si Guest se stabileste cea de-a doua retea (Reteaua 2).
Pe Server am activat Internet Connection Sharing pentru ca Guest sa aiba si el acces la internet.
1. Cum pot vedea de pe Server ce pagini web acceseaza Guest si cum pot activa, tot de pe Server, Content Advisor pentru Guest (fara a umbla prin setarile lui Guest)?
2. Exista vreo posibilitate ca, in cazul in care cele doua PC-uri sint conectate simultan la internet, Server sa aiba prioritate fata de Guest, adica sa aiba latime de banda mai mare sau ceva de genul asta?

PS: este de preferat ca toate cele de mai sus sa se poata face de pe Server, fara a mai interveni si pe Guest.

Ogry is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2002, 23:00   #2 (permalink)
Registered User

Nu cred ca poti sa faci nici una din cele 2 de mai sus cu ICSul. Din cate stiu eu asta doar sharuieste conexiunea la net si atat. Incearca WinGate, stiu ca are o groaza de functii si este cel mai folosit pt connection sharing de genul care il vrei tu.

Vega is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2002, 23:09   #3 (permalink)
Not An Addict

C0Bu's Avatar

2. Exista vreo posibilitate ca, in cazul in care cele doua PC-uri sint conectate simultan la internet, Server sa aiba prioritate fata de Guest, adica sa aiba latime de banda mai mare sau ceva de genul asta?

Nu

C0Bu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules