![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cum ascund My Computer?
de fapt cred ca mai corect ar fi, cum ascund NUMAI icoana de My Computer si NIMIC altceva... am incercat cu vreo 3 programe (ItweakU, Deskman, WinBoost2001) si toate cand imi ascund My C automat dezactiveaza si right click-ul pe desktop (nu mai apare meniul ala cu Properties, Active Desktop, v-ati prins) si in explorer. meniul chiar vreau sa-l pastrez. am incercat treaba cu view as web page/hide icons when viewing as web page dar nu se mai vede wallpaper-ul cum trebuie, ceea ce iar nu imi convine. intrebarea mea este daca stie cineva ce trebuie sa modific in registrii pentru a ascunde numai si numai iconita aia blestemata. e singura care mi-a mai ramas pe desktop si e enervant. o alta solutie ar fi o iconita transparenta, chestie posibila lejer in win2000 (cica e intr-un dll/exe/whatever de sistem un icon transparent, in win98se nu am gasit - nici nu am cautat prea mult).
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai cred ca mai bine iti faci o iconitza transparenta .... daca nu te descurci da mail si iti dau eu una.... Apoi redenumesti my computer cu un simplu space.. Ii schimbi pozitia obisnuita ![]() Normal el o sa mai fie acolo insa nu o sa il vada toata lumea
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mail: bonez@xnet.ro 10x a million!!! mai e o chestie pe care nu stiu cum sa o rezolv... cum fac backgroundul textulului de sux iconita "transparent" (stiu ca e o exprimare de kk dar nu stiu cum sa explic)? la mine acum este verde (verdele ala default din win - de obicei si desktopul este tot verde si nu se observa) si pe un wallpaper negru se vede foarte nasol (chiar si daca redenumesc iconita cu un space, o sa se vada o mica pata verde in spate, f. enervant.).. cum rezolv treaba? am cautat prin appearance dar nu am gasit nimic relevant.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
[irc quote] <luNETistu> bah, bonezule <luNETistu> din cauza ta cu topicul cu ascunsul my computer <luNETistu> am vrut sa-l trag sub bara de start <luNETistu> si mi-a ramas deasuprra, transparent <luNETistu> peste orice as deschide <luNETistu> e tot acolo <luNETistu> in mijlocul ecranului <luNETistu> cum scap de el ? [/irc quote] Mihnos... se pare ca nu e o idee asa buna
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |