![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
snapshot in ce sens? Sa iti ramana toate optiunile care le ai acum, sau sa-ti salvezi BIOS-ul? Daca vrei sa-ti ramana optiunile, iti recomand un pix si o foaie de hartie (sau un aparat foto ), daca vrei sa-l salvezi foloseste awdflash pentru bios award, sau mai putin probabil amibios pentru bios american megatrends.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
in cazul unui flash de BIOS, cand se slaveaza pe disk copia de siguranta, setarile curente nu sunt incluse in acel save-dump, ca la o adica se varsa toti octetii ? daca da, poti incerca asa, desi e cam riscant daca o faci des, poate iti pica curentul plus ca si BIOS-ul ala nu e facut sa-l rescrii de mii de ori si sa mearga totul perfect
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
asa, sorry my mistake, mi-am dat seama ca de fapt stiam asta pt ca e si logic dar am batut campii si nu mai imi aduceam aminte bine, de aia am si intrebat. oricum ar trebui sa poti varsa cmos-ul stie ca umblam la parola lui pe BIOS prin porturi cu Pascal acum ceva mai multi ani prin liceu, nu mai stiu cum/unde insa..long time .
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Daca ai imprimanta legata direct pe LPT1, cand esti in BIOS apasa tasta PrintScreen si vezi ce iese Revin cu un link care salveaza informatia din CMOS (setarile adica, nu ROM-ul cum face un flasher).
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |