![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2000 Location: Buc |
Stie cumva cineva un view-er de imagi gratuit? La firma la care lucrez nu am voie sa am softuri pirat. Si cum toate softurile pe care le stiu sunt freeware doar pentru persoane fizice + non comercial use am ramas cu softurile de kkt din windows care fac probleme peste probleme (am win 2k). Am gasit odata pe site-ul Microsoft ce sa editez in registrii ca sa fac sa nu imi mai faca probleme Photo Editor dar imi e lene sa mai cau si ce e si cel mai important imi este si scanba de Photo Editor. Please help | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
IrfanView FARA discutii, e cel mai bun!!!ocupa putina memorie, putin spatiu, deschide aproape tot ce vrei etc..IV Rulezz!
__________________ "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatulm, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."(Mordor Elvish) One ring to rule them all, one ring to find them all, one ring to bring them, and in the darkness bind them (Lord Of The Rings) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Nu ai fost atent la ce s-a cerut ... adica un produs BUN si GRATIS .... cred ca o sa iti dai seama ca gratis nu este si nici Bun... Daca ai nevoi de ajutor si nu poti vedea acest lucru singur poti apela la threadurile mai vechi pe aceasta tema .... Irfan este intradevar FReeware .... insa numai for Home use
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
De ce nu e free?De ce doar pt home e free?Io is prost sa imi zica cineva DE CE?
__________________ "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatulm, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."(Mordor Elvish) One ring to rule them all, one ring to find them all, one ring to bring them, and in the darkness bind them (Lord Of The Rings) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
pe cand o firma sigur are si nu o doare mana sa dea un 5 $ acolo....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |