![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Win2k installation problem
Am o mica problema... am un p3 la 450MHz si dintr-un motiv oarecare nu vrea sa se instaleze win2000... adica ce face de fapt ? In timpul instalarii, nu mereu in acelasi punct se face ecranul albastru si zice "Beginning dump of physical memory. Physical memory dump complete. Please contact your system administrator." Are careva vreo idee ?? PLZ HELP
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
... si am resetat si BIOS-ul, da' tot degeaba... cred ca pan' la urma singura solutie va fi sa-mi schimb proc-ul si MB... oricum e cam antic, nu ?
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Mdeah... mai toti pe care i-am intrebat mi-au zis ca la MB e buba... dar avand in vedere ca oricum peste 1 luna-2 imi iau un Athlon 1,4GHz nu mai are rost sa dau acu' bani pe alta placa... d-abia astept sa-mi iau ala nou ![]() 10x 4 your help
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
eu am avut aceeasi problema pe un msi i815ept pro/ celeron 1ghz ( tualatin ). fara nici o placa de extensie ( pe toate le'am dat afara ). pana la urma cineva mi'a zis sa pun pe disabled ceva prin bios - pe la power management sau .... nu mai retin ..... si a mers ..... dar altfel nu a mers deloc !
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
10x
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Chestiile astea se mai pot intampla de la ram. Toate NT-urile au fost de felul lor ciufute la componentele hardware suportate. Cand am avut genul asta de probleme la instalare, (pe vremea aceea aveam o placa cu VIA VPX) s-a dovedit a fi din cauza unor conflicte de IRQ. In bios erau puse pe AUTO. Le-am fortat cum mi-a picat mai bine si a mers.
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nu se poate. Incearca cu alte memorii.
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Mai sa ma ***** si ***** si ****** si **** pe Win XP. Nu stiu care e problema. Si eu am avut carutze de probleme pe Win XP. Inainte am avut MoBo MSI i815EP - mi-am luat tualatin si am fost obligat sa trec la MSI i815EPT. Mai parca Win 2k si Win XP H. Ed. mergea pe prima placa. Pe MSI i815EPT pro nu mai vrea de nici o culoare. Mi-a zis cineva sa dezactivez parca ACPI de prin bios. Am dezactivat, am reusit cat de cat sa instalez, dar la system properties nu erau toate dispozitivele care erau in mod normal acolo. Am activat ACPI ala- degeaba nu a descoperit absolut nici un dispozitiv. Ma rog ... nu pot de asemenea pe win xp sa folosesc si tastatura Logitech iTouch parca pe usb si mouseul pe usb ( genius netscroll ). Nu detecteaza mouseul. Eu ma las pagubas cu toate sistemele care apar. M'am plictisit sa caut solutii asa ca le las balta. PCurile cu cat se diversifica SUX. O sa caut sa'mi iau o placa de baza Intel daca si cu asta am belele... la cat mai stau eu pe pc ... imi iau un p1mmx doar pt net ![]() Numa bine | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |