![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Win98SE Restore
Stiu ca exista asa ceva de la WinME in sus, insa un tip mi-a zis ca Win98se-u are si el un program care, dupa spusele lui, cauta fisierele distruse/sterse din sistem si le inlocuieste cu cele de pe kit-ul de windows. Exista un astfel de program inclus in windows98?
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
da, la system tools e o chestie de genul asta, check system files parca, dar nu mai stiu sigur cum se cheama. iti verifica doar fishierele esentiale ale sistemului si cele care sunt corupte sau modificate de alte programe sunt inlocuite cu unele noi din kitul de instalare.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Am revenit la thread pentru ca am gasit un link foarte tehnic, explicit si problema mi se pare foarte importanta. Eu nu stiam, de pilda, ca ME si XP executa un control permanent (in background) al validitatii fisierelor sistem si le reinstaleaza fara sa intrebe. Pentru ME, se considera ca operatia incetineste putin sistemul. Cititi aici: http://www.microsoft.com/hwdev/driver/sfp/wfp.asp | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |