![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Salutare! Vreau si eu un soft sau ceva ....sa fac un tunel... intre doua PC-uri... care au un firewall intre ele... ![]() si softu ala sa-mi permita conectarea pe portu 80.... ideea e ca doar portul asta e liber.... nu mai pot sa ma conectez cu messengerul... ca cica mi s-au pus niste filtre pe firewall... pentru el.... si cred ca mai am o shansa....sa fac un tunel...cu un alt PC de pe net....si cu ajutorul acelui PC...sa ma pot conecta cu messenger-ul.... ok. daca are cineva vreo solutie... e bine venita!![]() 10x! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
E deschis portu 80 pe firewall.... ca pot sa accesez site-urile.... Doar cu yahoo.com am probleme.... ca nu vad pozele de pe site-ul asta... Am impresia ca mi-a pus un filtru ca tot ce se face download de la yahoo.com...sa nu ajunga la mine... ...si asta s-a intamplat ca foloseam Yahoo Messenger-ul.... si a considerat ca este o metoda de a face sa nu mai pot sa ma conectez cu el....Desi Yahoo Messenger-ul...e destul de deshtept sa scaneze porturile... de data asta ...ia luat glasu' cu filtrele astea... ![]() Mai pot prin ftp ...sa ma conectez... ![]() Daca reusesti sa-mi dai softu ala.... dau o bere! ![]() ![]() 10x! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | N-am reusit... :(
Cel mai adevarat mi s-a parut Httport.... dar n-am reusit sa fac tunel cu nici unu dintre ele... ![]() el mai mult am incercat cu Httport...am facut setarile...ca in manual...dar n-am reusit... ![]() Caut in continuare.... ![]() Nashpa... ....sunt unii admin..prea crizatzi cu securitatea asta....
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| http://www.http-tunnel.com/HT_Help.asp cu el a reushit un prieten sa faca sa mearga MSN-ul pe un comp din spatele unui firewall foarte sever. daca e softu pe care l-ai incercat si tu, atunci fi atent la setari, mi-am prins si eu urechile pana sa il fac sa mearga, dar pana la urma a functionat perfect. mai exact am reushit sa iau piese de pe AG avand porturile inchise din server.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |