![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 | parole de user yahoo, icq sau hotmail
salutari, imi poate spune cineva vreun program (si cum as putea face rost de el) sau o alta modalitate de a gasi parole de user pt yahoo? sau eventual icq sau hotmail? nevoia e mare ...multam' si la mai mare! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu sunt sigur ca am inteles ce doresti.. cred ca un program cu care sa afli parola atunci cand cunosti userul nu? hmm.. ma intreb: oare mai are rost acest thread totusi?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 |
ok, deci nu v-a fost greu sa va prindeti ca nu prea am idee cu ce se mananca chestiile astea... asta inseamna ca puteti face misto de mine in continuare sau, cu putina ingaduinta, sa ma ajutati in vreun fel, daca se poate (eventual cu un sfat pe care sa il si pot asculta si chiar intelege - e prea mult, nu?)
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Pai daca nici unul dintre noi nu raporteaza threadul catre moderator o sa stea aici bine merci si o sa mai si apara unul care o sa se ofere sa-l ajute. Blueboy raporteaza tu postul la moderator si vezi poate stie el sa te ajute. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |