![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| program de retea in xp
ma fratilor am configurat reteau in xp si nu stiu cum sa fac sa il vad pe celalalt a dat share la drive si totusi nu stiu cu ce pot sa fac asta , reteau cred ca este facuta bine ca imi apare in coltul de jos ca mergand. astept
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Re: program de retea in xp Quote:
Omule esti vechi pe forum ar trebui sa stii ca trebuie sa dai detalii , muulte detalii.. Te duci pe compul omului .. ii pui un ip dai restart si dai din compul dau ping pe acel ip daca nu merge verifica cabluri drivere placa de reea etc ....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| oby da sa zicem
bine deci am pus ip din aceiasi clasa respectiv 192.168.0.1 si cu 2 pe win 98 imi merge foarte bine reteau si in xp am reusit sa o configurez cum trebuie sunt mai mult decat sigur ca am o sala de net si tot eu am facut mai mult din retea. sa va spun care este prob. in xp mie imi apare ala din coltul de jos alea 2 calculatoare ( nu conexiunea la net) si imi arata ca merge la el am fost si am facut la fel si la el merge numai ca nu gasesc nici un prg care sa fie ca in 98 ala de Network Neighborhood ok deci ea merge dar asta nu stiu astept
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ia vezi pe pc-ul ala cu 98-ul daca are la protocolul Client for Micro$oft Windows, Name Service Provider, Windows Locator, ca eu am patzit-o, ca si eu m-am chinuit cu asta o saptamana, din cauza neatentiei.
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
gata boys merge si inca mai bine ca in 98
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |