![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| obsedat Linux Join Date: May 2002 Location: intr-o oarecare camera din regie | pt blueboy ;)
acesta se vre un post informativ si educati ![]() (daca se poate spune asa ) ceea ce a cerut el (parole de yahoo,icq,msn)nu este chiar asa de greu de obtinut... 1.instalezi tcpdump 2.man tcpdump 3.te descurci singur ![]() parolele circula prin retea necriptate(majoritatea...vezi cand te loghezi la orice server de mail sa cauti sa te loghezi secure(ssl) astfel informatia este criptata) bun deci presupunem ca parolele sun necriptate inseamna ca le putem folosi (in scopuri nu tocmai morale)-asta daca punem mana pe ele este suficient sa lasi tcpdumpu vreo 3-4 zile pe vreun host oarecare din retea si poti afla multe chestii(nu am incercat la altcineva,am incercat pe localhost si am reusit sa-mi aflu parola de pe forumu xtrempc )deci nu este exclus sa aflii parolele cuiva...dar apoi tine de moralitatea ta daca le folosesti sau nu! p.s. lasati oamenii sa stie ce inseamna o conexiune necriptata(bineinteles si autentificarea la cg este necriptata ) ADMINI STERGETI POSTU !!!
__________________ $killall -9 lusers && wget ROOT to make clean | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
puteai sa-i dai PM/mail. "closed thread" nu inseamna sa faci altul si sa continui. avertisment >ADMINI STERGETI POSTU !!! denied. aviz amatorilor. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |