![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Muzica din Crack...
Ati vazut ca de multe ori, key-gen-urile, crackurile si alte aberatii din astea folosite in scopuri pur educative au muzica. Acum, mie-mi place mult cum suna melodiile astea (as pune un fisier aici dar nu cred ca e voie) si nu stiu ce tip de fisier sunt melodiile astea, daca se pot extrage din exe-uri, sau daca se gaseste muzica stilul asta pe net...etc. Do you know smth about this ?
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Si mie imi place muzica aia... De multe ori las programul de crack sa mearga numai ca sa ascult muzica... Cred ca trebuie sa fie ceva simplu, un fel de midi...
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Originally posted by bibicu Quote:
Shi eu care credeam ca sunt singurul care face chestia asta. Si imi era rusine de asta...![]() Hai ca poate gasim alta solutie de a asculta muzica de genul asta, in afarade crackuri, si alte prostii din astea.
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Marfa de tot.... nu stiu ce exe'uri educative folositi voi dar la mine de obicei ( rar de tot a fost cate unu care sa nu ) opresc sunetul de tot ca sa nu se mai auda sunetele alea agasante pe care le am oricum pe un cd cu mid'uri de acum ..... aaaaa cativa ani ( asemanatoare nu neaparat alea ) Probabil ca tine de gusturi | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Muzica plain MIDI nu pare a fi in executabile fiindca am tot deschis EXE-urile cu tot felul de resource extractors si nu au gasit headere MIDI. Tot asha, nu are nici o influenta volumul MIDI al placii de sunet asupra melodiei. Ce kilu' meu e cu melodiile astea ? N-avem nici un programator mai abil care sa ne lamureasca asupra problemei ? Sau macar sa gasim un site care sa aiba genul asta de melodii ca sint belea. Sun mii de situri cu melodii MIDI dar nici unul nu cred ca are melodii care sa sune asa
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Formatul respectiv se numeste mod E bazat pe module care se repeta. ceva de genul dance ejay numai ca esantioanele sunt la calitate mica. Fisierele au de obicei extensiam mod, xm, s3m etc. Winampul stie de ele, sau cel putin ar trebui. Cum se poate scoate muzica din executabile nu stiu. In schimb gasesti tone de muzici pe net. Prima oara am intalnit muzica mod la jocurile crack pt amiga 500 Pe vremea aia pe PC joacele aveau muzici midi (cei cu bani aveau wavetable, dar tot midi era) asa ca va dati seama ce incantat am fost. Cred ca mai am si acum vreo 2 casete audio | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Ploiesti |
un exemplu de site este www.scene.org dar ce va intereseaza pe voi sunt niste PE Dumper-e sau depinzand de executabil poate doar un ".exe exlporer" (mai exact resource explorer). Cei care fac crackul sau installerul respectiv, pentru a-i reduce marimea folosesc compresoare de executabile gen UPX. Problema ar fi simpla daca s-ar folosi chiar de UPX, pentru ca exista pana si un unpacker oficial. Asa ca baietii isi fac propriile compresoare, le modifica sau folosesc pe cele deja existente pentru ca userul de rand sa nu aiba acces asa usor la resursele din executabil. Asa ca cel mai sigur se ia un process dumper sau daca va pricepeti chiar unul care sa dumpeze portiuni din memorie (ex: doar resursele), se incarca procesul din care se vrea extrasa muzica si ... gata. Asta daca folositi un dumper care stie de resursele procesului. Altfel, dupa ce se dumpeza procesul (el va fi salvat ca .exe necompresat pe disk) se ia un Resource Explorer si se extrage resursa dorita. ProcDump, LordPE, Iczelion etc. sunt doar cateva dintre numeroasele programe pentru acest gen de activitiati. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
da se poate ... am niste xm'uri care sunt foarte foarte mici ca dimensiune, se aud foarte clar si sunt doarte misto ... ( de pe vremea cand aveam p133 ) Daca reusiti bagati zip'ul aici sa ascultam si noi din melodiile care va incanta asa de mult sa vad daca sunt sau nu in "gasca voastra " | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| http://www.cfxweb.net/modules.php?na...ticle&sid=1561 http://www.chiptunes.org/files/ http://www.chiptune.com
__________________ [Sparkky] anybody alive? [Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type [Tigga] but no, we all got zombiefied [Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | www.totalkaos.de le are pe toate Preferatele mele : http://www.theworldcharts.de/tk_mods/modZ/digital1.zip http://www.theworldcharts.de/tk_mods/modZ/digital2.zip | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |