![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti |
o.k. ....m-ai facut curios .....si m-am uitat ...la mine sunt stocate in C:\Documents and Settings\kshu_\Local Settings\Application Data\Identities\{3220E3A9-1639-4381-BD3C-29D6DF12E9C9}\Microsoft\Outlook ExpressAm winXP. Da la options/maintenance/ in outlook si e mai jos store folder. HF | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Era mai demult un thread pe tema asta...nu mai stiu adresa, cauta in Google ori aici pe forum dupa e-backup. Merita. Oby, o sa deviem, dar din miliardele de probleme, la tine care au fost sa zicem primele 3 cele mai agasante? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2000 Location: Buc |
Daca vorbesti de MS Outlook si nu de Outlook Express cauta un fisier cu extensia PST. Trebuie sa il gasesti in Documents and setting daca ai NT/2000/XP sau in My DOcuments (cred) daca ai 98. Ca sa iti pastrezi toate mesajele oti sa faci urmatoarele: 1. Gasesti fisierul pst 2. il salvezi in alta parte 3. reinstalezi win (pe semne ca razi tot) 4. instalezi MS Office sau doar Outlook 5. stergi fisierul care il creaza el (in acelasi loc in care l-ai gasit pe cel deja salvat) 6. cand el te intreaba unde este fisierul sau daca sa iti deschida folderul system ii introduci calea spre fisierul salvat. In loc de pasii 5-6 cred ca poti si sa rescrii fisierul pe care il face el cu fisierul salvat de tine Este f usor si iti pastrezi tot. Daca vorbesti de Outlook Express ..... i don't care. Oby One: nu mai da sfaturi daca nu cunosti aplicatiile (o spun prieteneste). Outlook 2000 este de 10 ori mai bun ca The Bat. Daca nu ma crezi punem pariu pe o lada de bere oricand. The Bat este numai de citit emailuri. Outlook este all in one. De fapt am mai avut o data discutia asta pe alt thread | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Corect. Absolut singura mea problema este ca face parte din OS (OE) si e produs de MS. Cred ca intelegi ce vreau sa zic fara sa intru in detalii. Recent am pus la test Eudora si am si deschis un topic pe tema asta ca sa nu deviem iarasi.
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu folosesc Outlook Express la un cont de hotmail. Sunt foarte multumit,dar acum mi s-a umplut contul si vreau sa sterg mesajele pentru a putea primi altele noi. Dar vreau sa le sterg numai din casutza postala. Tre' sa existe vreo metoda sa le pot salba,sa fac ceva un transfer intre Outlook Express si hardul meu. Datzi si voi o solutie ! Multumesc mult !
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Sau ii poti spune tu in ce folder sa-ti salveze mail-urile. Tools->Options->Maintenance->Store folder.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |