![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
pai nu pot sa spun decat ca isi merita numele de beta, pt ca are destule buguri, viteza ei se lauda ca e mai mare, se poate, are kitu mai mic, are history in gen ie, asta e un lucru bun. faza e ca nu merg multe optiuni, asa arata binisor da parca e prea "impodobit", sper sa se poata scoate textu la butoane in final vers. si sa poti pune status bar langa toolbar ca in 6... cam atat
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Tot legat de email, vroiam si eu sa intreb daca au introdus posibilitatea sa exploatezi un cont de tip HTTP (Hotmail etc). Tare ma supara limitarea la POP3 (din Opera 6.05). Iti permite sa folosesti Outlook Express, sa importi un cont hotmail, dar nu downloadeaza email de acolo. Noroc de Outlook, pentru ca ar fi fost groaznic sa ma tot loghez la hotmail, pass etc.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Iubitori de Opera, aruncati o privire aici: http://www.avantbrowser.com/ si veti descoperi (cei ce n-o cunosc) o struto-camila pe care o inteleg ca un alt "Fiu al lui IE" (cum ma exprimam in alt thread). Nelamurirea mea e: ce are a face cu Opera; ce inseamna anuntul ala ca IE Opera isi schimba numele in Avant. Astea 2 sunt browsere de sine statatoare, ce-i aiureala aia? | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Singurul skin de IE cu adevarat folositor si nemancator de resurse e CrazyBrowser. Are tab-uri, search usor, salvare sesiune de browsing, popup killer inclus, traducere pagina curenta. http://www.crazybrowser.com E asa de bun ca nu mai folosesc IE deloc.
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Am pus recent la test mail-managerul din 7. La prima vedere pare cel mai promitator. Nu stie formatare text, source editing (ce ma doare pe mine) insa in schimb la prima vedere este xtrem de rapid, interfata simpla si prietenoasa si in fne...si arata foarte bine, placut ochiului. Cred ca 'we have a winner'...
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
sunt putin off-topic, insa putin de tot. folosesc Opera 6.05 cu placere, este cel mai bun browser cu care m-am intalnit pana acum. Rapid, afiseaza 99% din pagini, nu se inneaca la un cod mai desucheat... (cum IE face de multe ori), e simplu de folosit, majoritatea optiunilor au keyboard-shortcuts... downside: bannerul, spatiul limitat de vizionare, faptul ca se mai incurca la <table> si le afiseaza alandala... no scroll in full-screen mode... si cam atat ![]() o sa astept sa iasa din stadiul de beta, si o sa incerc si eu 7
__________________ .: one liner™ :. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
Ca tot aduceti vorba de "tabelele afisate da'n'pulea"...sper ca va dati seama ca asa ceva nu exista. Ce exista in schimb sunt "web developeri da'n'pulea". Daca v-ati fi uitat mai atent peste About&shit ati fi aflat ca Opera intodeauna a fost bazat in totalitate pe standardele w3c, deci daca o pagina e afisat bine in Opera inseamna ca e facuta profesional. Ca IE afiseaza orice lamer work in conditii foarte bune chiar daca codul e varza...e, asta e o chestie de marketing si nimic altceva | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
Skinu nu pea poate fi dezactivat, insa poti scapa de culoare alegand alta...view/color scheme. Noutati are, dar nu revolutionare si lista e lunga, cred ca gasesti prin about mai multe info. Definitiv e za best, insa inca nu merita a fi folosit masiv pana nu iese din beta. Are probleme cu mailu, la navigare cateodata apa probleme si se inchide instant...adica e o versiune inca instabila. Cel putin io, pana nu apare versiunea finala voi folosi in continuare MyIE. Dupa aia, renunt definitiv la tot ce nu e Opera. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
M-am jucat si eu putin cu el, mai ales ca am folosit destul de mult opera 6. Deocamdata atu-ul principal este acelasi care il avea si variantele vechi, viteza cu care incarca o pagina, utilizare de memorie putina, deci performanta. In rest e plin de bug-uri (deh, e beta) si skinul asta e cam prea lucitor .... culorile care le poti seta sunt deprimante. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
eu folosesc inca 6.05. foarte misto.. se incarca foarte rapid.. si imi place treaba cu F12.. cu accept/refuse pop-up windows. misto asta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |