Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-11-2002, 00:28   #1 (permalink)
Δartλ Vile

k'tav's Avatar

Opera 7 beta1

http://www.opera.com/download/get.pl...W++&x=102&y=12

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2002, 02:14   #2 (permalink)
Registered User

L-ai si pus, cumva? Aduce lucruri noi fata de 6.05? Adica e chiar un salt de la 6 la 7?

Ageamiu is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2002, 22:16   #3 (permalink)
Δartλ Vile

k'tav's Avatar

pai nu pot sa spun decat ca isi merita numele de beta, pt ca are destule buguri, viteza ei se lauda ca e mai mare, se poate, are kitu mai mic, are history in gen ie, asta e un lucru bun. faza e ca nu merg multe optiuni, asa arata binisor da parca e prea "impodobit", sper sa se poata scoate textu la butoane in final vers. si sa poti pune status bar langa toolbar ca in 6... cam atat

Old 25-11-2002, 00:23   #4 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Am pus mai demult....
Nu am fost prea impresionat...
Nu imi place noul look

Si history avea de acum 100 de ani ( Ctrl Alt H )

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2002, 22:12   #5 (permalink)
Δartλ Vile

k'tav's Avatar

rili? si ce te face sa crezi ca nu stiam?

Old 25-11-2002, 23:54   #6 (permalink)
senior intruder

Mie chiar imi place, parca e ceea mai rapida versiune. Insa poa' cineva sa dea ceva impresii despre mail? Chiar nu am de gand sa ma joc cu mailurile intr-un beta...poate cineva a avut mai mult curaj.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2002, 00:36   #7 (permalink)
Registered User

Tot legat de email, vroiam si eu sa intreb daca au introdus posibilitatea sa exploatezi un cont de tip HTTP (Hotmail etc). Tare ma supara limitarea la POP3 (din Opera 6.05). Iti permite sa folosesti Outlook Express, sa importi un cont hotmail, dar nu downloadeaza email de acolo. Noroc de Outlook, pentru ca ar fi fost groaznic sa ma tot loghez la hotmail, pass etc.

Old 27-11-2002, 00:59   #8 (permalink)
Registered User

Iubitori de Opera, aruncati o privire aici:
http://www.avantbrowser.com/
si veti descoperi (cei ce n-o cunosc) o struto-camila pe care o inteleg ca un alt "Fiu al lui IE" (cum ma exprimam in alt thread). Nelamurirea mea e: ce are a face cu Opera; ce inseamna anuntul ala ca IE Opera isi schimba numele in Avant. Astea 2 sunt browsere de sine statatoare, ce-i aiureala aia?

Old 28-11-2002, 17:43   #9 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Singurul skin de IE cu adevarat folositor si nemancator de resurse e CrazyBrowser.

Are tab-uri, search usor, salvare sesiune de browsing, popup killer inclus, traducere pagina curenta.

http://www.crazybrowser.com

E asa de bun ca nu mai folosesc IE deloc.

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2002, 23:57   #10 (permalink)
senior intruder

Am pus recent la test mail-managerul din 7. La prima vedere pare cel mai promitator. Nu stie formatare text, source editing (ce ma doare pe mine) insa in schimb la prima vedere este xtrem de rapid, interfata simpla si prietenoasa si in fne...si arata foarte bine, placut ochiului. Cred ca 'we have a winner'...

Old 04-12-2002, 00:29   #11 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by String
Cred ca 'we have a winner'...
Cum reuseste, Opera, sa fie de vreo cativa ani!

Old 05-12-2002, 00:05   #12 (permalink)
senior intruder

Da, insa la mail nu a stralucit niciodata. Insa revenirea e spectaculoasa si merita toata atentia. Sper sa nu fie doar o parere. Deocamdata astept sa iasa din beta. Daca aflati mai devreme, ring za bell..

Old 05-12-2002, 00:33   #13 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

sunt putin off-topic, insa putin de tot.

folosesc Opera 6.05 cu placere, este cel mai bun browser cu care m-am intalnit pana acum. Rapid, afiseaza 99% din pagini, nu se inneaca la un cod mai desucheat... (cum IE face de multe ori), e simplu de folosit, majoritatea optiunilor au keyboard-shortcuts...

downside: bannerul, spatiul limitat de vizionare, faptul ca se mai incurca la <table> si le afiseaza alandala... no scroll in full-screen mode... si cam atat

o sa astept sa iasa din stadiul de beta, si o sa incerc si eu 7

Osy is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2002, 11:24   #14 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Cu tabelele afisate da'n'pulea sunt de acord. Daca vrei sa scapi de banner cumpara-l.

Asteptam 7 fara b.

Ivan is online now    Reply With Quote
Old 05-12-2002, 23:27   #15 (permalink)
senior intruder

Ca tot aduceti vorba de "tabelele afisate da'n'pulea"...sper ca va dati seama ca asa ceva nu exista. Ce exista in schimb sunt "web developeri da'n'pulea".

Daca v-ati fi uitat mai atent peste About&shit ati fi aflat ca Opera intodeauna a fost bazat in totalitate pe standardele w3c, deci daca o pagina e afisat bine in Opera inseamna ca e facuta profesional. Ca IE afiseaza orice lamer work in conditii foarte bune chiar daca codul e varza...e, asta e o chestie de marketing si nimic altceva

Old 15-12-2002, 17:28   #16 (permalink)
BT
Registered User

BT's Avatar

Scriu din el acum, ca functionalitate nu am observat imbunatatiri (instalat acum 15 minute, mai este timp sa gasesc), dar ma nemultumeste foarte tare skin-ul albastru, pur si simplu ma arde pe retina. Poate fi cumva dezactivat?

BT is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2002, 23:25   #17 (permalink)
Registered User

Unde-i marmura gri a lui 6.05? Skinuri vom mai gasi. Intrebarea ramane aceeasi: daca are asemenea noutati incat sa merite instalat si "cumparat".

Old 17-12-2002, 00:51   #18 (permalink)
senior intruder

Skinu nu pea poate fi dezactivat, insa poti scapa de culoare alegand alta...view/color scheme.

Noutati are, dar nu revolutionare si lista e lunga, cred ca gasesti prin about mai multe info. Definitiv e za best, insa inca nu merita a fi folosit masiv pana nu iese din beta. Are probleme cu mailu, la navigare cateodata apa probleme si se inchide instant...adica e o versiune inca instabila.

Cel putin io, pana nu apare versiunea finala voi folosi in continuare MyIE. Dupa aia, renunt definitiv la tot ce nu e Opera.

Old 17-12-2002, 13:18   #19 (permalink)
Registered User

Ebola's Avatar

M-am jucat si eu putin cu el, mai ales ca am folosit destul de mult opera 6. Deocamdata atu-ul principal este acelasi care il avea si variantele vechi, viteza cu care incarca o pagina, utilizare de memorie putina, deci performanta.

In rest e plin de bug-uri (deh, e beta) si skinul asta e cam prea lucitor .... culorile care le poti seta sunt deprimante.

Ebola is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2002, 22:12   #20 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

eu folosesc inca 6.05. foarte misto.. se incarca foarte rapid.. si imi place treaba cu F12.. cu accept/refuse pop-up windows. misto asta!

LS is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules