![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| schimbati scrisu , daca puteti !
am nevoie urgent de buna-vointa unor PROGRAMATORI PRICEPUTI ! am un program (.exe) de la messagemates.com ( de pe cand mergrea adresa ... ) si este ceva de gen : o cutie de cadouri se deschide , iese din ea un om imbracat la costum cand pe fundal canta o muzica de "marry Christmas" si acel om se dezbraca nu de tot si dupa aia APARE UN MESAJ IN ENGLEZA CU NISTE MESAGE DE CRACIUN , DAR EU AS VREA SA-MI MODIFICATI MESAJUL ALA SI SA SCRIE-TI CEVA IN ROMANA !!!!!!!!! pt ca vreau sa il trimit cuiva ... PS : programul nu pot sa-l atasez aici pt ca e ".exe" si cine este interesat pot sa il dau prin mail ! PS 2 : stiu ca va surprinde/sperie ideea de a trimite prin mail , dar va spun de acum ca SINCER nu am scanat programu de virusi !ca nu am ANTI VIRUS DECI SE POATE FACE CEVA ???????? VA ROG !!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pai.. io ma gandesc asa... scrisul ala in mod logic trebuie sa-l gasesti in exe daca dai un search. mai mult ca sigur nu o sa gasesti "blabla" ci eventual ".b.l.a.b.l.a." unde "." este un caracter oarecare. daca inlocuiesti ".b.l.a.b.l.a."-ul cu un sir identic ca lungime, fara sa te atingi de "."-uri - de exemplu ".a.l.b.a.l.b." - ar trebui sa mearga. este o solutie tzaraneasca, stiu...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
am incercat in notepad si nu scrie asa cum ai zis tu ci scrie tot mesaju : "Hapy chrstmas ..... alea alea" si nu scrie "." intre ele ci un patratel "Â?" care e ceva de gen :"Â?Â?Â?Â?Â?Â?Â? Hapy... Â?Â?Â?Â?Â?" deci se poate ?? aaa si dupa ce am scalvat , am pus la loc in exe mia dat o eroare de gen this program iosnt a win32 program sau ceva de gen ... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
cum naiba cu notepad?!! eu nu am spus explicit hexeditor pentru ca nu-mi inchipuiam ca tocmai cu notepadu' o sa incerci sa editezi... asa, ca chestie, un exe deschis cu notepad-ul si salvat sub un alt nume (fara a face vreo modificare in fisier) NU va avea aceeasi lungime cu originalul... try it daca nu crezi... asa ca e normal sa nu mai mearga dupa operatia asta.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |