![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| plugin pt winamp
ma fratilor mei era un plugin pt winamp ceva care ii punea cate o boxa in fiecare parte a winamp il are cineva pls mail me imi placea la nebunie si l-am pierdut mersi
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pe ãla îl am eu sigur... chestia e cã nu ºtiu cum se numeºte... ºi la câte pluginuri am... ce sã fac.. sã le [re]încerc acum pe toate..?
__________________ Intel E6600@3.6@1.4|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|8GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD+ 5xWD640GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK & Samsung 223Q|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
ivan nu facea nimic ala numai ca langa winamp erau 2 boxe care aratau cum arata 2 boxe in casa si se misca bassul mediile si inaltele si era dragut atata tot
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |