![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am o tastatura multimedia Logitech, care are foloseste un software de control al tuturor functiilor play/pause, volume control...etc, numit iTouch. Ei, softul asta stie sa controleze fiecare player citind un fisier players.ini, in care sunt tot felul de chestii. Am incercat sa fac o linie de comanda shi pentru QCD Player shi BSPlayer dar nu ma prea descurc. Are un fel de template dar nu stiu ce inseamna chestiile alea de acolo, poate stie cineva. Va rog downloadati atasamentul, are 2k, poate ma lamuresc si eu ca ma chinui de ceva vreme cu chestia asta. Thanks.
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Omule, Tastatura de asta cu mouse am si eu.Pt musicmach jukebox nu i-am facut nici o setare,dar merge sa controlez volumul,inainte-inapoi din tastatura.Si i-am dat sa sara direct in e-mailul meu din tasta aia speciala.Incearca sa ai instalat un singur player si vezi daca merge. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da, dar ia instaleaza orice alt program care nu e in .ini-ul ala shi vezi, mai merge ? Iti spun eu ca nu. Shi nu vreau sa raman cu winamp-ul, ca m-am plictisit de el, iar QCD-ul nu mi-l controleaza cum trebe
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |