![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| IE de kk ?
De fiecare data cand incerc sa dau click la articolul asta la anadtech mi se blocheaza IE. De la ce dreaq poate fi, ca n-am mai patzit asha ceva ? Virusi n-are pagina, ca tipa Kaspersky. http://www.anandtech.com/news/webnew...frontid=#17739 Ia, uite ca Opera merge, dar IE mi-a crashuit tot compu, a trebuit sa-i dau reset . N-am mai vzut asha ceva
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Mah, tu n-ai vazut cand m-am inregistrat la CG Forum ? Crezi ca n-am avut timp sa ma "acomodez" cu chestia asta timp de 2 ani ? Beleaua e ca sigur avea ceva fishy adresa aia... Dar ma rog, nu mai face belele shi m-am linistit
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti |
Man, am avut si eu browserele mele preferate; incepand cu Netscape, continuand cu Opera si chiar IE. Problema e insa, ca se gasesc cate unii de se cred mari programatori, de-ti crapa cateodata si calculatorul daca le incarci paginile facute de ei. Am vazut pagini cu asemenea belele chiar si la case mai mari; asa ca, intotdeauna pastrez macar doua browsere, ca sa ma pot descurca (inclusiv pe Solaris, unde netscape-ul crapa oricum, Opera e la versiunea 5b1 -fara java-, iar IE-ul, tot pe la 5, parca; macar cu java; da' tot prost merge).
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
N-ai idee ce "minuni" vei descoperi cand ai sa pui IE 6! Mai ales de stabilitate si viteza. Poate (nu ma prea pricep) si de securitate. Fa update, pentru mine! Poate si un pic de SP1 (la IE 6, numai pentru Win 98, 98 SE si ME).
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Despre masina cu Win 98 e vorba. Nu reusesc sa ma fac inteles: eu am vorbit de SP1 al lui IE 6 (care e cam interzis pe XP, unde face pe nebunul), care e sfant! XP aduce singur IE 6, acolo nu-i problema.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |