![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ce imi trebuie
ce imi trebuie ca sa scot de pe comp pe un televizor , ma refer la soft si etc , si as vrea si niste preturi daca este vorba de vreo componenta mersi
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
pai da, sigur ca nu, adica, plus ca daca vrei intretesut pe progresiv, iti trebuie cu soft ori export pe tv-afara sau cu fire direct din mufa de RGB la fiecare Hz, alea ....stii tu, sa scoti din interior in exterior cu componentele care trebuie .... la pret, trebuie sa lasi ca sa ai, daca vrei sa trebuiasca. daca tot asteptati un raspuns detaliat, ati putea strica timpul necesar descrierii in macar 3-4 randuri (ca altii au semnatura mai lunga de atat ), clar ce va intereseaza !sunteti atat de scumpi la detalii ca nici nu intelegem bine ce vreti sa spuneti (mai mult ghicim).... dar uite ca putem si noi sa procedam la fel : asa intrebare asa raspuns (qed) | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Re: ce imi trebuie Quote:
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mcipri ma refeream doar la un film sau ceva dar daca mintea ta este putin mai ingusta data viitoare o sa precizez mai concis
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
True Merlin, nu e cazul sa lansezi un flame (ma refer la atacul la persoana "mintea ta este putin mai ingusta " cam interzis ca metoda p'aici), mai ales ca intr-adevar nu ai dat nici un fel de detaliu si cum am mai zis, cand vii si ceri ajutor, poti sa faci atata efort sa pierzi putin timp sa si spui clar ce doresti, nu la modul "da-mi niste bani, da sa fie multi si hai mai repede ca ma grabesc !" un film, ok...dar ce fel de film, DivX pt vizionare sau vrei export video de calitate a unei capturi....si ce faci cu semnalul, te uiti la el pe TV in PAL, vrei sa il tragi pe video VHS sau SVHS, vrei sa-l codezi in digital pe o caseta de camera miniDV....ce ? de ce echipamente dispui deja, ce ai putea sa-ti mai cumperi, in ce zona de pret se situeaza posibilitatile tale ca bani si ca pretentii..etc intr-un cuvant trebuia sa faci un thread in care primul post sa fie cel putin complet, daca nu chair documentat intr-o prima faza (daca te-a durut problema la modul real) si sa intrebi eventual mai la obiect doar ce nu e clar sau nu ai inteles tu. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
gunx imi pare total rau daca am gresit cu ceva , nu prea stiu ce sa cer in cazul asta pentru ca nu prea am lucrat cu asta asta 1 2. un divx pe care sa il pun pe cd apoi asta ma intereseaza cam atat deocamdata 3 am cam ocolit problema cu scosul de pe comp a unui film pe tv dar asta e
|
| | #11 (permalink) | ||
|
gunx inca ceva cum dreaku sterg niste frameuri ca nu reusesc decat inceputul la ceva sa il sterg dar apoi alte bucati nimic, cum ar fi sa sterg o reclama de la jumatatea unui film si sa lipesc cele 2 bucati de film ramase ca fiind unul in virtual dub nu reusesc sa sterg decat inceputul mcipri zii tu ma daca esti istet daca nu lasa pe altii care intradevar se pricep si nu care vin si posteaza doar ca sa isi faca nu stiu cate posturi asa ca te rog nu te mai baga in seama degeaba
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
misca-te prin virtualdub numai tinand apasata tasta shift. in acest fel nu o sa te deplasezi decat din keyframe in keyframe si taieturile vor iesi cum trebuie. selecteaza cu butoanele care seamana cu sageti sau steguletze de corner (fotbal) culcate...marchezi cu ele inceputul si sfarsitul "reclamei" sau partii nevoite de film si apesi DEL. setezi din meniu la video - drect stream copy si dai SAVE (F7) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |