![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Asemenea tampenie nu am mai vazut sau am auzit in viata mea!!! ce se intampla? se intampla ceva.. cu internet explorer, nenorocitul asta care mi-a facut atatea zile negre..... si nu numai, mi se intampla cu orice browser care e 'construit pe internet explorer', de ex. MyIE.... ei bine, la orice url introduc eu in address bar, si oriunde vreau sa navighez, sta putin sa incarce site-ul respectiv, cateva secunde, apoi imi scrie sus: Redirect to http://www.myx.net/MyX/mps/Portal%3fcmd=HomePage ...si se duce la adresa de mai sus, respectiv la www.myx.net.., cu toate ca nu am vizitat niciodata site-ul myx.net..... am facut tot posibilul si imposibilul, dar nu am scapat de asta, sunt disperat.... folosesc win2k pro service pack3, aveam ie6 service pack 1, l-am scos, si 5 facea la fel, am bagat 5.5 sp1, la fel si asta, am sters tot ce tine de cookies, history si tot cache-ul ala.. la fel imi facea... bun, am trecut la reinstalare windows, numai ca sa vad daca merge, deci o instalare nou-nouta a windows-ului, credeam ca in sfarsit am scapat, dar NU!!!! nu a fost sa fie!! inca mai am aceeasi problema!!! deci cu windows-ul doar acum instalat, 'pe curat', si am aceeasi problema. ...virus nu cred sa fie, am scanat cu NAV2003, RAV, Bitdefender, AVG, si Dr.Web... cu update-urile la zi si nu s-a gasit absolut nimic.. ce pot sa mai fac ca nu mai stiu? stiu ca pare o intrebare absurda, dar sa fie oare de la ISP-ul meu? mentionez ca sunt si eu un alt amarat pe dial-up la xnet-ul nostru cel de toate zilele.. sau noptile.. in fine.... poate are cineva vreo idee, ceva... ca pe bune acum, imi vine sa ma duc sa ii strang de gat pe cei de la myx... multumesc.
__________________ Intel E6600@3.5@1.3|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|8GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD+ 6xWD640GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK & Samsung 223Q|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ha ha ![]() e de la isp logic ! doar x-netul e free, tre sa-shi faca si el reclama ceva. nu stiu cum se scapa. sper sa te poata ajuta cineva. am patzit si eu asta dar am trecut apoi pe cablu dar din cate tzin minte izi dadea redirect decat la primul link. apoi te lasa in pace.
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Asa stiam si eu, cã îti dã redirect numai la prima adresã. Ai încercat sã bagi „www.myx.net” în fisierul Hosts, din Windows ?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
E de la xnet mai si nu prea ai cum sa scapi. Prima data cand te conectezi orice adresa ai deschide tu te duce la myx.net Relax....
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
si la mine facea pe xnet asa. ma duceam direct cum deschideam ie-ul ca scap de el
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Shi mie mi-a facut tampenia asta, dar cu mult timp in urma. Vreau sa spun ca imediat ce ma conectam, incercam sa intru pe computergames shi... nu reusham, adica intra putzin shi hop pe myx . Primul lucru la care m-am gandit a fost ca, CG-ul face reclama la myx , nu de alta dar in loc sa ma oftic pe cine trebuie... ma ofticam pe cine NU trebuie .Cred ca daca-l lashi sa-shi faca damblaua de 2-3 ori... scapi de reclama
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
... mai Lentzi chestia aia intra de la Xnet (daca e d'ala mokka) ... adica la prima adresa pe care o accesezi te redirectioneaza catre myx ... apoi te lasa sa mergi unde vrei ... daca se incarca de prea multe ori baga si tu un "delete cookies" si "delete files" din IE ... trust me ... si vezi ca asta cu myx intra din cand in cand ... de exemplu la mine de vro saptamana nu am mai vazut-o ...
__________________ --- viatza-i grea ... da' trece --- | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Vorba aia..moka...dar la greu. Si asta mai ales ca nu se poarta doar la noi. De exemplu xnetu de la nemti e RTL free, insa acolo daca nu lasi pgina de redirect sa se inacarce, nu poti navigha http sub nici o forma. So, relax....ce e asa de greu sa dai stop&reload....ca doar e moca. Si in nici un caz nu are legatura cu browseru' ori hostu'...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |