![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Soft - catalog de jocuri
Exista asa ceva, ca eu nu am gasit si ar fi tare util. --------------- Da, m-am exprimat gresit. Intreb de un soft in genul celor care tin evidenta filmelor, deci tu ii dai titlu iar el se cupleaza pe un sit de unde ia o poza si citeva informatii gen: fel, autor, distribuitor, etc ....
__________________ When you lose, don't lose the lesson. Last edited by Iris; 06-03-2003 at 14:33.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu ai fost foarte explcit Vrei sa iti cataloghezi jocurile tale cat si celealte cd uri cu filme sau muzica ? sau vrei un cataalog cu toate jocurile existente pe lumea asta ? La prima iti pot recomada diskbase sau where is it la a doua iti recomand net si situri gen avault
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu am cunostinta de asa ceva. pare mult prea ambiguu... plsu ca nu cred ca exista o baza de date pentru toate jocurile existente pe piata, nu?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu cred ca este problema de informatii, asta se obtine pe baza de scripturi de la avaul, gamespy, amazon, etc ... problema este daca s-a gandit cineva sa faca programul. O mica informatie am gasit la Ant Movie Catalogue pe forum, unde cineva a pus aceasi problema iar tipu cu softul a raspuns ca poate va face baza de date si pentru jocuri.
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai tocmai asta ziceam.. nu stiu daca s-a gandit cineva la asta. vrei asa.. o chestie cam ca dlh? ca ar fi misto pe bune. si mie mi-ar fi placut!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ceva in genul lui IMDB.com pentru jocuri mi-ar placea si mie.
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |