![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 | schimbare serial in win98se
stie cineva cum pot sa schimb serial number pe un calculator cu win 98se?? Ideea este ca am instalat win 98 SE crakuit,dupa care mi-am luat licenta ,si as vrea sa scap sa mai instalez din nou windows-ul de pe cd-ul original,si vreau doar sa-i schimb serialul.....in caz ca apar astia de la BSA sau de unde naiba sunt....!
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Regedit -> Local Machine -> Software -> Microsoft -> Windows -> Current Version si cauti in dreapta cheia si o editezi ![]() Acum nu stiu daca operatia asta e suficienta si daca cheia mai e stocata (criptat) altundeva, dar iti zic sigur ca daca ai tu licenta fizic nu mai are rost sa te chinui ca e totul OK indiferent de cum ai instalat Windows.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |