Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-03-2003, 09:14   #1 (permalink)
Registered User

aeon's Avatar

instantaneu "safe mode" in win98se

o kestie foarte ciudata, pe un computer celeron 700 cu placa via...(nu stiu exact) si win98se: dupa cateva ore de functionare, windowsul trece instanataneu in safe mode (fara reset), adica apare direct rezolutie 640x480, 8biti culoare si in colturile desktopului scrie "Safe Mode", ca si cum eu l-as fi restartat, F8 si as alege safe mode. Dupa kestia asta mai merge cateva zeci de secunde si apoi se blokeaza de tot, si mousele, solutia - reset si isi revine pt alte cateva ore...
Cum naiba e posibil asa ceva? Nu am mai auzit de asa ceva...

aeon is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2003, 23:57   #2 (permalink)
Registered User

Mi se pare extrem de interesant acest simptom si nu vreau decat un bump. Am impresia ca ”greii” hardware n-au vazut threadul. Asa ceva ar merita atentia chiar a lui MIR! Ca sa nu tac, imi amintesc un thread mai vechi in care cineva dorea sa schimbe condensatorii de filtraj ai MB. In capul meu asemenea piese ar putea da defecte ca cel pe care-l semnalezi. Isi modifica, in timp, capacitatea si... Placa pe care trebuia sa fie schimbati condensatorii nu era de la 1880 (PC-ul lui Eminescu, de ex), ci parea cam de generatia unei placi ca asta.

Ageamiu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules