![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Microsoft Project dumb ass questions
am fost rugat de mama unei prietene sa-i fac rost de asha ceva, idee ca habar nu am ce e, am gasit pe site-ul microsoft ceva dar nu sunt sigur. deci : CE ESTE ? mi s-a parut mie sau e inclus in office, e separat, are cineva ? bineintzeles licente & stuff , detalii, ceva ... orice
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. Last edited by EvilGod; 13-03-2003 at 01:24.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu am vazut (pe viu) Microsoft Project 2000. Nu este inclus in pachetul Office si nu este free (nu exista nici versiune demo). Nu stiu decat ca persoana care m-a rugat sa-i fac rost este manager dar nu stiu exact in ce fel il foloseste. Dar iti spun ca daca il cauti "se gaseste" ... ![]() Daca chiar nu faci rost PM.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
eu folosesc curent MS Project. versiunea pe care o am este 2002, dupa ce am trecut prin MS Project 98. se ocupa de urmatoarele, in linii mari: * planningul resurselor (masini, calculatoare, etc); * limite de timp (dead-line-uri pt. proiectele la care se face planning-ul); * planning pe oameni si echipe, adica se dau echipe formate din x oameni, impartiti pe categorii, prin asta intelegandu-se "chestii distincte" la care se lucreaza, ca apoi sa se intalneasca pe baza unui grafic temporal (la propriu, figurat in MS Project, foarte interesant de vazut - sunt niste bare care se umplu pe masura ce trece timpul si echipele/oamenii lucreaza); * costurile pe echipe, calculul cumulat al orelor lucrate si respectiv al orelor suplimentare; * posibilitatea de a seta intervalul orar (normal, de 8 ore (intervalul poate fi fixat, or course, reglata chiar si pauza de masa de o ora sau cat se doreste, schimb de noapte - 24 h, etc. si multe, multe altele, dar trebuie lucrat efectiv in el, este mai mult pentru managerii de proiecte, cei care planifica un proiect si tot felul de chestii d'astea. mie mi-a trebuit pentru ca sunt sef de proiect si asa ni s-a cerut. asta e! sper ca te-ai edificat cat de cat. daca vrei informatii, nu imi da PM, scrie aici tot ce ai vrea sa stii si daca, bineinteles stiu si eu (nu m-am nascut invatat ), iti voi raspunde cu placere!bafta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai nu stiu cum ai putea sa dai de mine. dar faza e ca trec prin bucuresti duminica sau sambata (mai sigur ar fi duminica). ti-l pot trage pe un cd, si nu te costa decat blankul. da-mi mail @ mihaic@gnet.ro sa vedem cum am putea face. sau daca intri pe yahoo, sunt cu mihaic99 si vorbim. pe irc nu prea mai intru, dar tot LiquidSky sunt acolo! bafta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |