![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Cum folosesti Opera in scopul asta? Doar prin ”Save with images as” si ”Work offline” din menu-ul File? Sau e ceva ce eu nu stiu? Offline Explorer e un profesionist care iti ia site-ul tot sau ce vrei din el si ti-l prezinta la cerere. Eu le folosesc pe amandoua, dar pentru scopuri diferite, de aceea intreb. In legatura cu resursele, ma gandesc ca Off Ex face o treaba asa de buna, incat merita sa-l ai deschis numai pe el, dial-up (daca e cazul), firewall si antivirus. Dai jos ce ai nevoie si inchizi Off Ex. E o scula care lucreaza temporar.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
aa, pai credeam ca te referi la altceva, eu folosesc teleport pro, da eu nu inteleg la ce e atat de bun un program de'sta? oricum opera e f bun daca vrei sa revizitezi siturile pe care ai mai fost, cu conditia sa selectezi work offline, ca altfel nu merge. plus un cache de cel putin 100 mega... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pai arunca o privire aici si alege ce-ti place. http://www.softnews.ro/public/cat/10/16/ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
si cum fac o copie a unui site pe hdd meu cu teleport pro ? am incercat sa iau www.brainexplorer.org, i-am dat 5000 de linkuri,sa ia tot si nu a luat nici jumatate. nu i-am dat abort, l-am lasat pana a zis el ca a terminat.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
In cazul acestui esec partial, iti amintesc iar de Offline Explorer, care a fost nitel jignit in discutia noastra - fara motiv - dupa mine. E o scula exceptionala, care n-a avut ca anti-argument decat ca ar consuma prea multe resurse. Pai cui ii pasa? Deci, daca ii spui corect lui Off Expl cate niveluri sa ia, apoi ia perfect! Try it!
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
la mine merge super bine offline explorer si a reusit sa scoata tot siteul ala. am dezinstalat teleport pro
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |