![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Parere proprie si personala... eu cred ca directx-ul 9 nu aduce nimic bun in afara de suportul pt noile jocuri... Ex: dx9+winamp3 / win2000 pro sp3 / tbird 1.33 +ecs k7s5a => crash dx9+ 3dmark 2001/win2000 pro sp3 / Radeon 9000 -> 6200 pct dx8.1 + 3dmark 2001/ win2000 pro sp3 / Radeon 9000 -> 6440 pct Ideea e ca dx9 ar trebui sa fie mai mult decat video&gaming... Pls share your opinions...
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Intr-adevar ai postat eficient si la obiect. ![]() Astept alte pareri , normale si la obiect .
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Repet ce am scris : DX9 = jocuri ? ma indoiesc... stiu ca placile cu suport hw merg bine cu dx9 ... da' io ma gandesc la celelalte chestii din dx... sunet.... altele...
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mache, ca sa iti mearga bine jocurile pe directx9, trebuie sa ai si un driver scos pe baza lui directx9. Cu drivere mai noi, directx9 merge mai bine (cel putin la mine pe Radeon 8500) decat directx 8.1 (2xx puncte in 3DMark2001 SE).
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |