![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Windows9x with XP style
Poate va place chestia asta: http://windowsx.tech-critic.com/enha...load/xpack.zip (675Kb) Info: Windows XP is very beautiful but require high PC spec. eXPerience is a new change to have themes like Windows XP with icons, sounds, more than 10 schemes for you. This software work on all version of Windows (95,98,NT4,2000). | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mir, in principiu ai dreptate, clar. Stiu la ce te referi. Dar, am facut proba si nu se observa nici o incetinire. Initial, schimbam icoanele folosind cool.dll din System. Dar numai la MyComputer, Network si Recycled. Apoi am gasit un programel simplu (xpiraider) care nu face grup, fara "teme", nimic. Numai schimba icoanele si gata. Era pe la www.skylarkutilities.com, acum vad ca l-au scos. Acum l-am gasit pe asta. Si sincer, sa vezi aceleasi icoane din 98' incoace... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Parerile sunt impartite. Unii vor cat mai simplu, altii cat mai complex. Nici mie nu imi place interfata de XP. In primul rand nu-mi trebuie imagine pe desktop. La calculatorul meu am scos toate efectele. Pur si simplu ma enerveaza. Ce au icon-urile de la Win98??
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Reteta mea: Classic Theme + Best performance selectat la Visual Effects in Device Manager + Classic Start Menu + dezactivat "Common Tasks in folders" + serviciul "Themes" pus pe Disabled
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru restul, exista www.themexp.org, iar pentru win98se exista stardock window(s)blinds.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
iata cum arata desktopul meu : Nu am instalat nici un alt program in afara de TWEAK UI de la MICROSOFT, iar in 98SE nu-ti trebuie NIMIC altceva pentru a schimba iconitele de la MyComputer si oricare alta, la DISPLAY PROPERTIES > EFFECTS poti alege ce iconita vrei pt oricare de pe desktop. Eu am folosit o iconita Blank, transparenta de fapt pe desktopul meu exista My Computer si NN dar sunt "invizibile" iar "textul" l-am inlocuit cu " " (pauza) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ca sa nu zic ca poti sa dai un mic search pe google cu "windows whistler" si sa vezi ce spune.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Iar daca tot veni vorba, Mir, se pare ca tweak-ul pus de M$ pe cd-ul de win98 (era prin restkit\powertoys\ daca nu ma insel, nu SE, ca acolo nu mai e) este cam varza (dupa cum se citeste aici si aici ). La primul link, la sfarsitul paragrafului "BUGGY TWEAKUI 98" este un link "direct download" catre un tweakui de 135kb pentru ca era .exe. Acum l-a facut zip si are vreo 87k. Last edited by GeX; 28-03-2003 at 15:23.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Windows 95 - nume cod : "Chicago" Windows 98 - nume cod : "Memphis" http://cotweb3.mccneb.edu/computercl..._Resources.htm si alt link interesant : http://www.annoyances.org/ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |