![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: not this planet, anyway |
Am mai cautat, n-am gasit. Stie cineva ce se intampla cu iconita Task Manager-ului de nu apare in system tray in Windows XP cu SP1? Apare intr-un tarziu, dar din prima mie nu imi apare mai niciodata. Este super-stressanta problema pentru mine (eh, bine, poate ma stressez eu prea mult , dar se pare ca taskbar-ul (si inclusiv systray-ul) in XP sunt cele mai proaste dintre toate versiunile de Windows pe 32 de biti de pana acum! Cateodata tooltipurile de pe icoanele de systray apar sub taskbar... Beahhh...Mai apar problemele astea la cineva sau doar la mine ?!? | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mie de exemplu imi apare imediat de fiecare data. dar, intreb si eu precum niste antevorbitori, la ce draq poate fi folositoare icoana aia?? ca io unul nu ii gasesc nici un sens...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
ctrl-alt-del să-ţi apară taskmgr.exe, îl închizi frumuşel şi dai din nou ctrl-alt-del. Ia vezi, merge? De obicei aşa procedez când se mai blochează câte ceva şi când îşi revine interfaţa, iconiţa n-are în systray...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
lol Ivane, mai devreme nu puteai spune? ![]() de unde sa stiu ca Reddog n-are ce face si dezgroapa threaduri...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |