![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| WinXP + .SFV problem
Initial aveam windowsXP instalat proaspat, iar cand accesam fisiere cu extensia .SFV le testa el cu un utilitar din windows banuiesc eu. m-a pus dracu sa instalez "validator", un soft care face acelasi lucru, doar mai incet, ca sa-l testez. dupa ce l-am instalat am vrut sa-l dezinstalez, doar ca programul n-a mai refacut asocierea fisierelor .SFV cu programul folosit initial, iar acum eu n-am idee ce program folosea initial winxp-ul ca sa analizeze .sfv-uri. Help me.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Fie poti lua QuickSfv de la http://www.geocities.com/SiliconVall.../download.html sau poti da dublu-click pe fisierul sfv in Total(Windows) Commander si se descurca el. Later edit: Scuze, am dat un raspuns fara a ma uita cu atentie la ce ai postat. Dar am si eu o intrebare Windows XP chiar stie sa deschida fisiere sfv? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
eu folosesc ca file manager total commander si am facut confuzia crezand ca winxp stie de .sfv-uri, cand de fapt total commanderu facea treaba, tot ce a trebuit sa fac a fost sa sterg inregistrarea .sfv-urilor din lista extensiilor asociate. and it works now
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |