![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
M-ar interesa sa stiu ce inseamna (sau la ce se refera) anumite MPEG info de la mp3-uri. Mai jos este un copy-paste: Size: 5316568 bytes Header found at: 0 bytes Length: 221 seconds MPEG 1.0 layer 3 192kbit, 8492 frames 44100Hz Stereo CRCs: Yes Copyrighted: No Original: Yes Emphasis: None Ma intereseaza sa stiu: 1. CRCs (!?!?) 2. Emphasis (?!?!) 3. Header found at (?!?!) 4. Copyrighted (stiu ce inseamna,dar nu inteleg de ce tine acest info :este "yes" daca ripul a fost facut de pe un cd original sau ce!?? .... )5. Original (si aici sunt in ceata: adica daca este toata melodia (completa) sau ce? De unde stie programul de rip acest lucru?) Multumesc. Last edited by Dead Ghost; 24-03-2003 at 04:21.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
M-am lamurit ce este cu "Header found at: x bytes". Cred ca se refera la cat ocupa info-ul din tag.Astfel daca un mp3 nu are nimic trecut in tag,atunci valuarea e 0 bytes.Daca e scris ceva acolo,valoarea se schimba in ,sa zicem,12123 bytes ; mai exact de unde incepe melodia respectiva.Cel putin asta am observat eu. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |