![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Imi lipsesc 17 kb din 700 mb
Am luat filmul Ringu de pe net.Am vazut primele 10 minute si l-am lasat pentru mai tarziu. Acum nu mai merge.G-spot spune ca This file is truncated si lipsesc 16.9 kb.Ce pot face? Am incercat DivFix - rebuild index dar tot nu merge. Pot relua download-ul de pe Kazaa?Daca da cum ?
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Avipreview de la kazaa sau de pe net ultima versiune: http://www.avipreview.com/avipreview..._026_alpha.zip Nu e un player asa cum ne-am dori, dar merge cu multe bucati de filme downloadate. Merge si in timp ce downloadezi...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Incearca cu Virtual Dub, setezi la video direct stream copy si salvezi pur si simplu inca o data. Nu sunt mare expert in video-editing sau in Virtual Dub dar am avut si eu un film de 30 de mega care tot asa era busit si am rezolvat imediat. Oricum dupa salvare sa-ti iei adio de la orice subtitrare (asta daca te interesa subtitrarea).
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Daca subtitrarea este inclusa in film normal ca merge. In celalalt caz va merge cel mult pana acolo unde se gaseau frame-urile lipsa. Mai departe sa da totul peste cap (se desincronizeaza), pt ca s-au modificat atat nr total de frameruri cat si timpul total (un pic, dar la subtitrare conteaza ....de obicei). Eu vorbesc de situatia cand refaci fisierul cu vdub. Am vazut acum ca tu vorbeai de avipreview...cu el nu stiu cum sta treaba.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ca sa nu deschid alt thread: S-a intrerupt curentul in timp ce downloadam de pe dc++ un episod din startrek. Era la 85% si bineinteles ca nu poate sa resumeze ca imi da rollback error. Am marit rollbackul la 10000 bytes si tot degeaba. Exista vreo modalitate de a relua downloadul asta - chiar daca ar aparea unele errori? Cred ca asta e cel mai nasol procent la care putea sa se intample asta - nu pot nici sa reincep pentru ca a luat foarte mult (~270 mega) si nici sa dau cut pentru ca pierd exact partea importanta. Daca era chiar la sfarsit taiam genericul si era ok ca il reparam cu virtualdub.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Stargate .... zi pe privat ce episod de Star Trek era... si il trag eu si ti l dau pe metropolitana la high speed ... ca si eu sunt fun Star Trek si am o gramaaada Ps vezi ca eu am default Roll Bak ul la "10240" Bytes ... deci la tine era cam mic ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ideea e ca eu nu am inteles f clar daca acei 17kb lipsesc de la sfarsit (daca e asa, intr-adevar nu mai conteaza) sau de pe undeva de la mijloc.
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() Da-o-ncolo de treaba. Norocul tau ca ai dat o solutie valabila...
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am citit foarte atent toate posturile. Adevarat ca nu stiu cum organizeaza kazaa downloadurile pt ca nu l-am folosit niciodata (sau f demult); eu de exemplu folosesc emule, (asta pe langa dc++ ) care iti imparte fisierul pe care il downloadezi in chunk-uri de cate 9 mega (din 2 motive: primul - sa poti sa iei de la mai multi acelasi fisier - chunkuri diferite si al doilea - odata ce a terminat de d/l un chunk aceasta este disponibil pt u/l) - sistem care mi se pare f inteligent.Asa ca se poate intampla ca sa mai ai cateva zeci de kilo de d/l dintr-un film, sa pice netu sau sa iasa toata "sursele" si sa ramai cu ochii in soare pt ca acea particica poate sa fie de oriunde din fisier (iti arata el oricum de unde e - ai un fel de grafic - "bar"). Oricum am spus in ultimul post ca daca sunt de la sfarsit ai dreptate si chiar nu mai are importanta.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Acele chunk-uri de 9MB depind de viteza cu care d/l . La fel face si KaZaa, daca are de unde (singura faza stupida la KaZaa e ca trebe sa aibe cel putin 2 useri de la care sa traga, altfel nu face nimic ). Dar de fiecare data cand m-am uitat cu K-dat (utilitar ce vine cu Kazaa), evident, punandu-mi si eu intrebarea de segmentare filmului, mi-l arata ca lumea structurat, iar apoi cu AVIpreview puteam vedea corect cat adusese...Numai bine!
|
| | #17 (permalink) | ||
| Nomercy here !
Eu sunt Nomercy.Adica am postat de pe userul lui primul post. Lucrul ciudat este urmatorul : cand am luat filmul Ringu a fost downloadat complet.G-spot zicea ca e complet, m-am uitat la inceputul lui (cu Radlight,BsPlayer, deci orice player) si era un film normal, nu avea nici o problema.Dupa o perioada am incercat sa-l vad din nou si imi zicea ca lipsesc cei 17kb.Nu stiu cum e posibil asa ceva ca nu am actionat asupra filmului in nici un fel. Am avut un virus pe calc, dar nu stiam ca poate face asa ceva unui film. Oricum, merge cu Avi preview asa ca multumesc inca o data. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |