![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: iasi | Msdn 2003
Vreau sa instalez Msdn 2003(kit de 3 cd) separat de Visual Studio. Problema este ca in momentul in care instalarea ajunge la aprox 10% imi apare mesajul: "Insert disk 1", desi acesta este deja in unitate. Mai departe nu pot face nimic. A mai patit cineva asa ceva? Ceva sugestii please! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Fisier(e) corupt(e) cel mai probabil (de la download sau cd deteriorat). Mie MSDN 2003 April pe 3 cd-uri imi merge ok.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
tot pe fisiere corupte merg si eu. cred ca asta este. fa rost de alt cd si vezi daca iti merge asa. sau incearca sa copiezi fisierele pe hard-disk si da-i instalare asa. daca nici macar nu merg copiate anumite "bucati" din cd (fisiere, blabla) e clar ca problema e de la cd.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |