![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Driver XP pt. modem HSF
Driver XP pt. modem HSF Are chipset Rockwell/Conexant. Toate driverele XP pe care le-am incercat nu-i decupleaza speakerul dupa conectare, indiferent de setari. Are cineva o solutie (doar soft)? N-am gasit nici pe Google... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
da, 2 sapt am cautat si eu, aceeasi kestie cu speakerul , pana la urma am gasit, dar din pacate nu mai am linkul si nici nu sunt convins ca driverele pe care le am pe hdd se vor potrivi la tinesi sunt maricele , putin peste 5mb daca vrei, iti fac un ftp si le iei de la mine sau ti le trimit pe email
__________________ #aeon# | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Try this. Mie mi-au mers perfect. Sunt driverele oficiale (generice) de la Conexant.com
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Sunt modemuri pentru care driverele de pe site de la Conexant nu dezactiveaza speakerul (cum e cazul cu al meu). Atunci te duci frumos in Control Panel la Properties la modem, si la Advanced bagi comanda ATMn la Extra initialization commands ... e comanda suportata de orice modem si are urmatorii parametrii: M0 il suprima M1 determina activarea semnalului sonor pina la stabilirea legaturii M2 il activeaza permanent.
__________________ --- viatza-i grea ... da' trece --- | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
dupa cum am zis, are vreo 5 mb...incape in casuta de email? eventual intra pe msn messenger si ti-l dau acolo cu file transfer am neacsu2000@hotmail.com
__________________ #aeon# | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
am avut aceeasi problema, care s-a rezolvat cu un driver pentru "Acorp IRW v.92" gasit la DriverGuide.com - linkul vad ca nu mai e valabil, dar e vorba de Conexant_Silent.zip (1.4 MB); daca dai o adresa de email/ftp unde sa il trimit, cu cea mai mare placere. ce ma deranjeaza momentan la el e ca se conecteaza la 46-48 kbps pe o linie pe care ma conectez cu un modem Lucent la 52kbps in mod constant; urmeaza sa incerc cu un driver pe care tocmai l-am gasit la http://www.modemsite.com/56k/premiumc.asp: HSF2 Modems - 6.00.03 Driver for PCI IDs 127A_1025 & 14F1_2F00 from the Doctor. hardware ID stringu meu vad ca corespunde (PCI\VEN_1027A&DEV_1025...). | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
Uhuuu, am regasit linku pentru Conexant_Silent http://www.windowsxp-drivers.com/drivers/74/74442.htm in caz ca te intreaba cont/parola: drivers/all | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
si eu am avut aceeasi problema. si am rezolvat-o `oby style` ![]() am luat niste casti vechi,am taiat jack-ul si l-am bagat in mufa de casti din modem. acum sper sa ai mufa de casti ,ca eu la modemul asta de acum nu am
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |