![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema cu Eudora!
Pot sa setez Eudora sa-mi ia mailul de pe un server din alta retea folosind portul 80? Precizez ca portul pe care lucreaza el default este taiat, nu am posibilitatea sa-l repun la loc de nici o culoare. Am reusit sa fac sa mearga transferul pe portul 80 cu OE, dar nu-mi place. Cum pot sa fac modificarea respectiva in Eudora, pentru ca eu nu am gasit-o?
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| http://www.eudora.com/techsupport/ini.html Ia documenteaza matale aici si vezi ce pot face .. eu teoretic am gasit aici ceea ce cautai dar numai tu ai venit cu problema asta pana acum ... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
eBe, am vazurt ca tu esti fan Eudora. Uite si tu ce-mi face: eu am o groaza de porturi taiate si imi iau mailul de pe un alt server, ca nu am server de mail la serviciu. Am vorbit cu admin-ul celuilalt server si mi-a setat sa pot sa ma conectez pe portul 80. Cu Outlook am reusit sa iau mailurile, punand adresa pe care mi-a dat-o el si portul 80. Acum am configurat si Eudora pe adresa aia de mail si pe portul 80, dar de fiecare data cand ma conectez imi da: "connection timed out". Am pus la "Network open timeout" 2000 de secunde si tot nu vrea. Ce naiba pot sa-i fac?
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ahhh chiar nu am idee si nu am gasit nimik de genul asta ... Incearca sa trimiti un mail la Eudora Support ( eu am trimis o data si am primit raspunsul ajutator in 2 zile ) Nu sunt fan Eudora dar asta am folosit si pur si simplu nu am trecut pe alceva pentru ca mi-a oferit tot ce aveam nevoie. Incearca si alte programe de email ( The Bat, smdp ) si vezi daca reusesti si daca te satisfac .. Orisicum, prieteneste vorbind .. nu mai folosi Outlook'ul, faza aia cu folderul in care salveaza e-mailele este indeajuns pentru mine sa nu-l folosesc . bafta si daca reusesti nu uita sa postezi aici solutia | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |