![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Salut, Zilele astea am dat de un soft ce encrypteaza in timp real. Nu prea ma pricep eu la algoritmi de encriptare dar cred ca este o solutie foarte buna pentru cei ce au date "sensibile" check it out DriveCrypt: http://www.securstar.com ma joc acum cu versiunea trial si e super tare. poti sa salvezi informatii si in bmp-uri si in wav-uri.. Din cate am vazut eu versiunea de PlusPack chica encrypteaza tot sistemul de operare. Suna cool. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da, merita, daca chiar ai nevoie de asa ceva. Drept dovada este faptul ca Microsoft a inclus in 2000, xp, 2003....EFS (Encrypted File System) pt fisierele si directoarele de pe partitii NTFS.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |