![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Bucharest,Romania | Despre parole...
Caut si io un programel care sa tina minte toate parolele scrise pe calculatorul unde ruleaza...ceva gen keylogger care nu l-am gasit pe net de dldat acuma... De fapt mai bine ar fi unul care sa vada toate parolele salvate in calculator... Daca ma puteti ajuta si pe mine cu un link ceva sau daca le-aveti de trimis pe mail la afrunza@home.ro ...as fi recunoscator | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
haha, dioSRL, nu cere deloc prea mult si programe sunt garla. da, dai un click si-ti afiseaza toate parolele de dial-up, screensaver si ce mai ai tu prin calc. cel putin in windows98. eu personal folosesc Total Revealation (asa se scrie, nu e typo) si e foarte util cand vreau sa schimb parola la pcnet si nu o mai tin minte pe cea veche. are o chestie foarte interesanta, duci cursorul peste un password dialog in care sunt stelute si-ti afiseaza parola in clar. l33t.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
haha bonez, ia incearca pe xp/2000 sa gasesti parolele la dial-up-uri:> cand reusesti let me know sa vindem pantentu' Quote:
__________________ bla bla | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
dap, sunt obosit. am vazut la el si cuvantul dialup, nu-mi dau seama de ce... desi nici nu stiu ce alte parole ai mai putea tine/avea pe calc... si da, banuiam ca sub 2000/xp nu prea merge, dar sub 98se merge sigur . d'aia am zis ca "cel putin in windows98".ma duc la culcare...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
Hmpf... nu cumva e cam deplasat ce vrei tu acolo ? Sau vrei "sa te faci" hacker ? ![]() Da, cand a aparut win2k, softuletele cu care vedeam sub stelute nu au mai functionat, dar sint convins ca au aparut altele. Un programel de vazut majoritatea parolelor pastrate in fisiere mai mult sau mai putin criptate, sub 9x, era Cain ( ); probabil ca mai este si acum,dar cine mai are nevoie de asa ceva, cand poti convinge mocofanul sa-si scrie singur parola undeva, si sa o citesti de acolo ???
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
Ah, si mai exista si troianele, dar intram in sfera ilegala (desi cam tot pe acolo se invarte si discutia)... plus ca exista si antivirusi...
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
pt inceput priviti aici, inca nu gasesc programul de care zicea tovarasul meu....ideea este ca el mi-a dat parola si mi-a zis ca a folosit un program la fel ca cel de pe 98 (care nu mai mergea ![]() ), cum naiba o fi captat-o fara un programel din acesta? (s-a dus la tip acasa, l-a trimis dupa 2 beri, in cele 5 min s-a instalat la el la comp si a jefuit parola de dial-up.... )http://www.rixler.com/download.htm
__________________ #aeon# | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
veeeeeeeeezi? si-mi sareai mie in cap degeaba ![]() din pacate patentul nu cred ca-l (mai) putem vinde... poate un ciocan, un mops...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |