![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Win XP Pro si doua conexiuni
Cum pot sa fac pe un sistem pe care am instalat Win XP PRO sa sustina in aceelasi timp doua conexiuni la internet diferite ?? Deci problema este cam asa : cand sunt conectat pe Astral si am mai multe conexiuni active ( ex. mirc) bag cablu USB si conectez si Zapp'ul ... imediat toate conexiunile mele active se reseteaza si incearca sa treaca automat pe Zapp. Conexiunea Zapp este default connection in Win XP PRO dar acasta setare se face automat in momentul setarii uei conexiuni dial-up iar problema este ca conexiunea cu Astralul care se face prin placa de retea ( deci "Local Area Connection" ) nu poate fi setata ca o conexiune default. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
parca se folosea optiunea multilink. right click pe o conexiune, tabul de multilink si introduci acolo noua conexiune. apoi dai connect la prima si cand se conecteaza ii dai sa se conecteze si pe a doua. cel putin in teorie ar trebui sa mearga. in aceeasi teorie ar trebui sa mearga si pe 98se (din moment ce ofera suport pentru multilink). eu insa nu am reusit niciodata sa ma conectez simultan pe zapp+pcnet sau pcnet+xnet sau orice altceva. pe xp nu am incercat.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu stiam ca multilink se foloseste doar pentru dialup cand ai mai multe linii si conturi multiuser.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ balanced for lean | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |