Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-07-2003, 14:38   #1 (permalink)
Registered User

Question VMWARE problem

Am si eu cateva probleme cu VMWARE, cum ar fi:

-nu pot sa instalez placa video nici in linux (knoppix, red hat 9.0) nici in windows???
-nu pot sa instalez windows 98 (nu pot sa formatez partitia virtuala pe care o face vmware) ????
-ce este cu wmare tools (din file/install WMARE tools...) ???

Cam atat ar fii pentru acuma, sper sa primesc ajutor.
Multumesc.

ParaRJ is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2003, 15:11   #2 (permalink)
Registered User

NU STIE NIMENI WMARE????

SUNT CHIAR DISPERART !!!!!
SI NU PRIMESC AJUTOR DE LA NIMENI??????

Old 15-07-2003, 16:00   #3 (permalink)

Vmware e un soft specializat care se adreseaza unei categorii restranse de "consumatori" , costa suficient si se presupune ca daca chiar ai nevoie de el, ai si banii sa-l cumperi. In cazul asta ii intrebi pe ei !

Eu am versiunea 4.0.0-4460 pe care merge instalat win98 bine mersi.
Daca nu ma insel vmware tools e un soft care se instaleaza in windowsu emulat pentru a putea baga o rezolutie mai mare si a face mai cursiva miscarea mouselui.

Sylvester is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2003, 22:33   #4 (permalink)
Registered User

Multumesc , dar nu mi ai fost de prea mare ajutor.
Iar problema cu "intreaba-i pe ei " mi se pare ca nu isi are rostul, mai ales daca eu am cautat ajutorul pe acest forum , asa ca daca nu sti nu trebuie sa imi raspunzi "intreaba-i pe ei"

Old 16-07-2003, 14:55   #5 (permalink)
Registered User

raziel's Avatar

sa ne intelegem de la inceput:

-vmware nu iti permite sa iti instalezi GeForce-ul sau ce placa ai sub SO-ul respectiv (adica linux in cazul tau). El vine cu o placa video generica.
-vmware tools este/sunt un pachet de driveri pt chestiile generile pt care le are vmware, adica drivere pt placa video generica, placa de retea generica, etc. De ex: eu am w2k si o placa video : "vmware graphic ..." . Dupa instalarea sistemului, ruleaza VMWARE TOOLS (settings-vmware tools install) iar el se va autoconfigura toate componentele virtuale, pt sistemul tau de operare
- cu partitiile e alta poveste. e posibil ca el sa te lase sa lucrezi direct cu hard diskul (nu e optiunea implicita) sau sa iti creeze niste fisiere in sistemul de operare host (sub care e instalat vmware) care apar pt sistemul de operare (din vmware) ca o partitie (sau mai multe, depinde cate definesti). ce metoda ai folosit si ce inseamna nu pot sa formatez o partitie virtuala?!? Daca ai selectat ca vrei sa lucrezi cu hdd si nu ai spatiu liber pe el, e absolut normal (spatiu liber in sensul nu de free space, ci de unformatted)

raziel is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules