![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 |
Am si eu cateva probleme cu VMWARE, cum ar fi: -nu pot sa instalez placa video nici in linux (knoppix, red hat 9.0) nici in windows??? -nu pot sa instalez windows 98 (nu pot sa formatez partitia virtuala pe care o face vmware) ???? -ce este cu wmare tools (din file/install WMARE tools...) ??? Cam atat ar fii pentru acuma, sper sa primesc ajutor. Multumesc. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Vmware e un soft specializat care se adreseaza unei categorii restranse de "consumatori" , costa suficient si se presupune ca daca chiar ai nevoie de el, ai si banii sa-l cumperi. In cazul asta ii intrebi pe ei ! Eu am versiunea 4.0.0-4460 pe care merge instalat win98 bine mersi. Daca nu ma insel vmware tools e un soft care se instaleaza in windowsu emulat pentru a putea baga o rezolutie mai mare si a face mai cursiva miscarea mouselui. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 |
Multumesc , dar nu mi ai fost de prea mare ajutor. Iar problema cu "intreaba-i pe ei " mi se pare ca nu isi are rostul, mai ales daca eu am cautat ajutorul pe acest forum , asa ca daca nu sti nu trebuie sa imi raspunzi "intreaba-i pe ei" | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
sa ne intelegem de la inceput: -vmware nu iti permite sa iti instalezi GeForce-ul sau ce placa ai sub SO-ul respectiv (adica linux in cazul tau). El vine cu o placa video generica. -vmware tools este/sunt un pachet de driveri pt chestiile generile pt care le are vmware, adica drivere pt placa video generica, placa de retea generica, etc. De ex: eu am w2k si o placa video : "vmware graphic ..." . Dupa instalarea sistemului, ruleaza VMWARE TOOLS (settings-vmware tools install) iar el se va autoconfigura toate componentele virtuale, pt sistemul tau de operare - cu partitiile e alta poveste. e posibil ca el sa te lase sa lucrezi direct cu hard diskul (nu e optiunea implicita) sau sa iti creeze niste fisiere in sistemul de operare host (sub care e instalat vmware) care apar pt sistemul de operare (din vmware) ca o partitie (sau mai multe, depinde cate definesti). ce metoda ai folosit si ce inseamna nu pot sa formatez o partitie virtuala?!? Daca ai selectat ca vrei sa lucrezi cu hdd si nu ai spatiu liber pe el, e absolut normal (spatiu liber in sensul nu de free space, ci de unformatted) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |